Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jaky máte Antivir?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
MarcoMJF

Jaky máte Antivir?

#1 Příspěvek od MarcoMJF »

Zde napiste jaky pouzivate antivirus a prosim
napiste verzii antivirusu
napiste preco pouziva zrovna ten.
dakujem (robim si jen priezkum)

vyosek
VIP
VIP

Re: Jaky máte Antivir?

#2 Příspěvek od vyosek »

MarcoMJF píše:robim si jen priezkum
Zdravim, mohl byste mi prosim vysvetlit za jakym ucelem jste na nase forum prisel :???: Zajimate jen o av, davate sem zkopirovane vysledky pochybnych testu antiviru...

Takze jak je to s vami :???:

Nejak mi zrovna vase jednani neni po chuti :o
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

MarcoMJF

#3 Příspěvek od MarcoMJF »

Tato tema vobec nema nic spoloceho s tym testom. Toto si len taky prieskum robim. Sak dosiel lebo som si chcel poradit antivirus.

//a ked toto forum je jen na viry tak o com mam pisat?

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Ohledne zabezpeceni vam porazeno bylo...

Uznejte sam, ze bezny user sem neprijde, necha si poradit, pak sem zkopiruje buh vi co a pak se pta ostatnich co pouzivaji...

Pracujete v nejake av spolecnosti, nebo co delate, hledate na nasem foru :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

MarcoMJF

#5 Příspěvek od MarcoMJF »

Nepracujem v zádne AV spoločnosti. Vsak a co je proti tomu? Toto si delam jen pruzkum sam pro sobe. Predtym som chtel vedet ze jaky antivir by ste vy radili. A ten test som chtel jen aby ostatny vedeli. Ale udelam vlastny test potom.

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

OK, byl to jen dotaz jednoho zvydaveho moderatora :wink:

Nyni tedy, necht uzivatele pisi sve zkusenosti....

btw, ja jedu na ntb na Avastu free v6 a PC mi hlida MSE. Avast mam jelikoz dle meho pati mezi spicku a jsem s nim nadmiru spokojen. MSE - chci vyzkouset co tento novacek umi. To jen abyste mel neco do zakladu :D

MarcoMJF

#7 Příspěvek od MarcoMJF »

OK diky za prispeti :D

//jinak ked se ptam na slovenskych stankach tak mi hovoria ze avast je naprd, avast je vir sam o sobe a tak a na ceskych mi radia zas jen avast :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Mám Aviru: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus a jsem také spokojen. Přestože není lokalizována česky, ani slovensky, je "user friendly" a snadno všechno pochopí i ten, kdo příliš neovládá AJ. Detekce nadprůměrná a nezatěžuje příliš systém. Dopručuji ji každému, kdo má slabší stroj.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ringov
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od ringov »

Avast a Avira su najlepšie antiviry,ktore su free,a možu konkurovat aj niektorym platenym. :)

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tuvok07 »

Jo jo, já jsem spokojený s Avastem, ale Aviru jsem doporučil známým, kterým nevadí angličtina :) (mně také ne, ale tady rozhodlo, že jsem Avast znal z dřívějška)
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od cernohous13 »

to MarcoMJF
přidej si mě do milovníků Avastu - ještě mě nezklamal (navíc jsem ostražitý a dělám zálohy systému Acronisem) - takže pohoda :D
Nevím co čekáš od zdejších modů, rádců a přátel fóra, kteří vědí jak se na internetu chovat a ještě si umí při problémech poradit a příspěvky náhodných uživatelů asi nebudou moc relevantní - většinou přicházejí s problémy, které jejich zabezpečení nebylo schopné vyřešit :wink:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od tuvok07 »

Nebylo schopné vyřešit - to je těžký, když mu někdy sami "zacpou pusu" - třeba ignorování cracků atp. Jiný případ je FB zabiják antivirů, ale takových virů zas tolik není....
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

ASAP
Návštěvník
Návštěvník

#13 Příspěvek od ASAP »

Já budu bokem. Nemám v současné době (asi půl roku) žádný. Jen hw + sf firewall. :D Jednou za 14 dnů resp. měsíc projedu PC RKU + gmer + AVPTools. Jinak jsi soubory ověřuji ve VirtualBox + online-sandbox + VT.
Obrázek

překladatel MBAM, OTL.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pavuk29 »

David, to sa chvalis, alebo stazujes? :lol:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

ASAP
Návštěvník
Návštěvník

#15 Příspěvek od ASAP »

He? Co máš s Davidem, Pavol?

No to ještě nevim. Není nad ext3 system disku. :D
Obrázek

překladatel MBAM, OTL.