Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vie avast! zachytit ten novy virus siraci sa cez Facebook?
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vie avast! zachytit ten novy virus siraci sa cez Faceboo
Zprávu prý posílá nějaký program, který se snaží s tebou komunikovat prostřednictvím některého z tvých přátel. Jak si ale vybírá který to bude to nevím ale je podezřelý právě tím, že komunikuje v angličtině. Je tam napsáno něco ve smyslu jak se máš a posílám ti odkaz na video z YT který si určitě prohlédni.
Používám :

Aha
tak zatial jedinou ochranou je vlastne len opatrnost pri stahovani a instalovani.
Ale keby sa ten "previt" dokazal instalovat sam, bez nutnosti "spoluprace" zo strany obete, to by asi bol pekny ***, nie?

tak zatial jedinou ochranou je vlastne len opatrnost pri stahovani a instalovani.
Ale keby sa ten "previt" dokazal instalovat sam, bez nutnosti "spoluprace" zo strany obete, to by asi bol pekny ***, nie?

----
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak rozhodně používat rozum a přemýšlet než něco otevřu a popř. instaluju. Pokud je to v rámci soc. sítě jako odkaz od některého z přátel, vždy je jiná možnost jak to ověřit u odesílatele.
Antivir mi třeba automaticky blokuje žádosti na ICQ které jsou psány v ruštině jako phising. Naštěstí poslední dobou je klid.
Antivir mi třeba automaticky blokuje žádosti na ICQ které jsou psány v ruštině jako phising. Naštěstí poslední dobou je klid.

Používám :

Jestli tenhle vir naučí někoho opatrnosti, tak to bude jedině dobře a bude to jedna velká výhoda kterou by mohl přinést - i když ze zkušenosti vím, že někteří lidé jsou nepoučitelní.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Opravím Tě - většina lidí je, bohužel, absolutně nepoučitelná...tuvok07 píše:Jestli tenhle vir naučí někoho opatrnosti, tak to bude jedině dobře a bude to jedna velká výhoda kterou by mohl přinést - i když ze zkušenosti vím, že někteří lidé jsou nepoučitelní.

- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Mc Murphy obávám se, že máš velkou pravdu a většina lidí je nepoučitelná. 

Používám :

Já vím, když já jsem optimista věčnej 

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jsou okamžiky, kdy by se optimisté měli střílet. 

Vy trpaslíci jste takový bručouni

Nejak mi nesedi ten optimismus k tomu podpisutuvok07 píše:Já vím, když já jsem optimista věčnej

Já se taky nestačil divit. Absolutně nechápu, proč bych se měl "složitě" a nelegálně crackovat AV, když si mužů dobrý AV zadarmo a legálně stáhnout.Peters56 píše: Jinak koukám, že se nachytalo dost lidí a taky žasnu co lidí má craklej AV
Crackly AV se nejcasteji objevuje u tech, co maji hromadu kamaradu, kteri tomu "rozumi". Mivaji takto upraveny i dalsi soft (TuneUp, Nero, Photoshop, Alcohol120% ....) a kdyz crack neni potreba, tak proc dodrzovat licenci (Total Commander).Ervd píše:Já se taky nestačil divit. Absolutně nechápu, proč bych se měl "složitě" a nelegálně crackovat AV, když si mužů dobrý AV zadarmo a legálně stáhnout.
Ja dost kamosu prekonvertoval k pouzivani free alternativ. U AV hlavne diky testum na miru (prasecina, ale jinak to obvykle nejde) a u ostatniho softu diky tomu, ze v tom dokazu poradit (vetsinou diky google