Prosím o zkontrolování, fb vir by už neměl být v pc...antivirák už šlape, ale nejde mi pořád spustit FB děkuji mockrát.
odkaz na log
http://www.ulozto.cz/9813535/log-txt
FB vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: FB vir
Zdravím, jak jsi na to přišel že už tam není ?
Je tam pořád pěkně rozlezlí, plus nacpáno několik antivirů
Stáhni a ulož na plochu ComboFix,
spusť aplikaci jako Administrátor a povol instalaci Konzole pro zotavení - Recovery Console.
Poté se zobrazí okno s licenčními podmínkami které potvrdíš kliknutím na ANO,
pak ještě jednou klik na ANO a už to jede.
Celá akce trvá okolo 10 minut ale může i déle, během skenu se nepokoušej spouštět nic jiného.
Při skenovaní může být PC i restartováno nelekat se.
Upozornění: po dobu skenu vypni rezidentní štít Antiviru a AntiSpy programu,
protože Combofix se pokouší napadené soubory smazat a tyto programy mu můžou bránit.
Po dokončení skenu nebo následném restartu aplikace vytvoří log, uložený na C:/Combofix.txt
(při opakovaném použití jsou logy číslovány Combofix2.txt atd.), jeho obsah zkopíruj sem.
V případě nejasností je ZDE obrázkový návod.
Je tam pořád pěkně rozlezlí, plus nacpáno několik antivirů
Stáhni a ulož na plochu ComboFix,
spusť aplikaci jako Administrátor a povol instalaci Konzole pro zotavení - Recovery Console.
Poté se zobrazí okno s licenčními podmínkami které potvrdíš kliknutím na ANO,
pak ještě jednou klik na ANO a už to jede.
Celá akce trvá okolo 10 minut ale může i déle, během skenu se nepokoušej spouštět nic jiného.
Při skenovaní může být PC i restartováno nelekat se.
Upozornění: po dobu skenu vypni rezidentní štít Antiviru a AntiSpy programu,
protože Combofix se pokouší napadené soubory smazat a tyto programy mu můžou bránit.
Po dokončení skenu nebo následném restartu aplikace vytvoří log, uložený na C:/Combofix.txt
(při opakovaném použití jsou logy číslovány Combofix2.txt atd.), jeho obsah zkopíruj sem.
V případě nejasností je ZDE obrázkový návod.
vždycky zapnu ten combofix pak udělam vše jak jste psal a bohužel mi tabulka zmizi a do C se mi nic neuloží:(
Restartuj do Nouzového režimu a v něm zkus spustit ComboFix podle návodu.
Pokud ani pak nepůjde použij Mbam z mého podpisu a dej mi sem z něj log, předem nic nemazat !!!
Pokud ani pak nepůjde použij Mbam z mého podpisu a dej mi sem z něj log, předem nic nemazat !!!

Přispějete na provoz fóra?