Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vypínání počítače

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
carlos1888
Návštěvník
Návštěvník

Vypínání počítače

#1 Příspěvek od carlos1888 »

Zdravím, mám následující problém, počítač se sám od sebe po startu systému restartuje, naběhne na pracovní plochu, načtou se startup programy,
vyskočí asi 5 chyb s textem Shutdown.exe spravna inicializace se nezdařila, Netstat.exe správná inicializace se nezdařila, potom ještě 3 další, a počítač se restartuje , neznamená to však natvrdo, restartuje se softwarově ... dotyčné programy co se po startu načetly se zase hezky povypínají, odhlásí se, a restartuje se.... v nouzovém režimu dělá to samé ovšem nepíše výše uvedené chyby ... vyndal jsem HDD , připojil jsem k jinému PC a odviroval eset smart security, našlo to asi 20 trojských koňů , problém se ovšem nevyřešil .... Nějaké nápady?

Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypínání počítače

#2 Příspěvek od Rudy »

Vraťte disk do onoho PC, kde jste se ho pokusil odvirovat a tam na něj pusťte AVPTool: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=58179 . Pokud tamn něco zbylo, AVP to najde a zničí. Může ale být i poškozen systém viry.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

carlos1888
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od carlos1888 »

Já nic nepustím, prostě hned po startu se zase automaticky vypíná, nedá se pustit ani cmd

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Já vím. Myslel jsem to takto:
... vyndal jsem HDD , připojil jsem k jinému PC...
Do toho "jiného" PC nainstalujte AVPTool a tam ho zkontrolujte. Jinak to samozřejmě nejde.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

carlos1888
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od carlos1888 »

chápu, pardon :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Nic se nestalo, jen nedorozumění. :)

Varování:

Odpovědět