Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
vírus FB+ asi aj iné prikládám log z COMBOFIXu.. thanks4help
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: vírus FB+ asi aj iné prikládám log z COMBOFIXu.. thanks4
už som našiel SP2 aj na tom odkaze čo ste dávali ale nie je tam SK verzia
asi bych napsal na podporu, ti budou presne vedet
potom ak budú nainštalované tie SP2, SP3 čo odporúčate???
Az budou nainstalovane, tak spustte znovu ComboFix (bez skriptu) a uvidime co na to soubory ci jsou jiz OK
nainštaloval som SP2 tá 3 neviem čo s tým ani na windowse mi moc nepomohli nešlo to...mám poslať log z combo fizu??? čo znamená bez scriptu???
Co byl za problem
Psal jste na podporu microsoftu 

problém bol v tom upozornení o jazykovej verzii..poradili mi odkazy ale tie mi nešli...SP2 nebude stačiť???
SP2 jiz nema tez podporu microsoftu, pro bezpecny chod a aktualizace je nutny SP3 - technicka podpora microsofu je Vam povinna poradit s jejich produktem, jeliokz jste za nej zaplatitl. Zaplatil?
Takze se na ne obratte a popiste problem a poproste a dalsi postup
Takze se na ne obratte a popiste problem a poproste a dalsi postup