Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Facebook-VIR
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Facebook-VIR
Já bych to udělal podle vás, ale já když spustím ten ComboFix tak mi to napíše že mám zapnutého ESET NOD32 Antivirus. Ale já už jsem ho dávno smazal a ve vyhledávání nic o něm nenašlo. Jsem si četl o ComboFix a mám mít vypnuty všechny Antiviry atd.. Tak nechci riskovat. 

Hlaseni odkliknete, NOD je poskozeny takze si CF mysli ze je zapnuty...v pohode 

AV je potreba mit vypunty hlavne pokud jsou v PC rootkity, ty tady nejak videt nejsou...
CFko cokoliv co maze tak dela zalohu...Navic pred mazanim vytvari bod obnovy
CFko cokoliv co maze tak dela zalohu...Navic pred mazanim vytvari bod obnovy
Ze by PC zcela padlo je velmi mala a pripadne se daji data vytahnout pres nejake live CD
-
- Návštěvník
Dobrý den,
pokud vám zde uvedený postup zajekéhokoliv důvodu nepomůže, můžete se obrátit na bezplatnou technickou podporu ESET. Podpora vám pomůže s odstraněním hrozby z vašeho počítače. Můžete ji kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře – http://www.eset.cz/cz/podpora/kontakt/, případně na telefonním čísle 233 090 244.
Petr Bořuta
ESET software spol. s r. o.
pokud vám zde uvedený postup zajekéhokoliv důvodu nepomůže, můžete se obrátit na bezplatnou technickou podporu ESET. Podpora vám pomůže s odstraněním hrozby z vašeho počítače. Můžete ji kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře – http://www.eset.cz/cz/podpora/kontakt/, případně na telefonním čísle 233 090 244.
Petr Bořuta
ESET software spol. s r. o.