Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Co presne se zastavi Mohl byste dat fotku te obrazovky
Co tam mate 3x
Uploadnete mi prosim soubor boot.ini nekam a link vlozte sem
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
děkuji udělám fotku co mi to tu píše za hlášku no a to druhé jak jsem vytvářel nový boot.ini tak jsem ho vytvořil třikrát a ted je to jako když mám 3 OS
já bych to uploadnul ale nevím jak
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
tak posílám ten obrázek kde se mi to zastaví no a špatně jsem to vysvětlil uploadnout to není problém ale nevím jak získat pro vás ty informace boot.ini nevím kde to vzít nebo najít
Přílohy
to je ten obrázek
2011-07-25 01.13.28.jpg (214.18 KiB) Zobrazeno 1680 x
[boot loader]
timeout=20
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" FASTDETECT
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" FAST DETECT
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" OS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" 1
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" XP
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="1" MICROSOFT WINDOWS XP PROFESIONAL
Uploadnete mi prosim cely soubor a odkaz sem dejte
boot.ini jsem vyřešil vše funguje perfektně ! a co s tou myškou už jste něco zjistil kde to mám přepnout ? používám bezdrátovou od Logitech vím že se to nastavuje někde v biosu ale nepřišel jsem nato kde díky za radu
On jen BIOS krici ze nema mys zapojen v PS/2 portu, v BIOSu stejne mys pouzivat nejde, takze je to zbytecne. Pokud mys funguje jak ma v normlanim provozu, tak bych to asi neresil...
to je sice pravda vše maka až na to že pokaždé musím zmáčknout F1 a už mě to docela otravuje tak bych potřebovat nějak tuto hlášku zrušit no jestli je to problém nebudu zdržovat máte tady dost práce já se pokusím obrátit na mého kamaráda on už mi to jednou zrušil ale nějak nevím kde
Bohužel jsem se přestěhoval a tak nemám ty správné kontakty na lidi co PC rozumí nechám to na zvážení ale díky
Neni zac, ono to nebude myskou ale diskama zrejme, budou se muset poprepinat - kolega se ozve
jj, kolega tu byva az v noci, takze spise rano sem az nakouknete