Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zkuste preinstalovat ovladac ke klavesnici k ntb, pripadne napiste presny typ ntb (i to cislo) a zkusim pohledat...
Ten router se Vam podarilo zprovoznit
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
A ten ruter sa nepodarilo kvoli tomu, že spolubyvajucej mamka by to nevedela, tak si počka kym niekto príde...starší ludia už tak neskúšajú stláčať a mačkať hocičo ako my
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Zkuste jeste napsat primo na podporu Toshiby, oni by meli vedet jaky driver je potreba...
Ostatni FN klavesy funguji
joooj nejde mi to ale netrap sa ja si na to zvyknem..aj tak ma este jedna vec stve ja mam sice baterku uz uplne na trt kedze mi vydrzala asi takych 8 minut dokopy ale ako som davala dokopy pc odvtedy mi napise 100% nabite a ked notebook odpojim od siete tak uplne vypne...mne je to uz jedno lebo si kupim ked sa vratim na svk novu, ale ked nahodou kopnem do nabijacky a sa odpoji tak ma uplne vypne...ci to moze byt tym ze som pc davala dokopy a stale zapina a a vypinala az baterka uplne vyhasla
Ja mam notes cca tri roky a baterka vydrzi tak pul hodiny maximalne a to na nem nesmim skoro nic delat...
Urcite jim nesvedci neustale zapinani a vypinani - nejlepsi je bud primo ze zasuvky nebo pokud na baterku tak ji nechat vybit - nenabijet v pulce atd..
mám jednu otázku týka sa este znova tohto...pred mesiacom osm mala problem so samovolnym vypinaním pc kvôli vírusu, včera sa mi samovolne prepol do uspávacieho režimu ked som ho normálne používala..dvakrát..nepripadalo by mi to zvláštne keby sa mi to isté nestávalo pred tým ako môj pc napadol vírus, podotýkam firewall mam v poriadku, antivírus nenašiel žiadne hrozby (uplne cistenie) Ccleaner používam raz za týždeň dva, len proste neviem prečo sa mi zrazu vypla obrazovka a počítač sa dal do uspávacieho režimu, je možnosť že môj pc znova napadol dáky vírus?
Prepl se sam kdyz jste jej pouzivala nebo po nejake dobe nepouzivani
ja som ho praveze pouzivala, nieco som písala a zrazu mi vyplo obrazovku som sa zlakla co sa stalo a iba sa prepol do uspavacieho rezimu, zapla som ho, chvilu pouzivala a znova..ale dnes musim zaklopat zatial klape len viem ze mi to iste robilo aj predtym ako mi napadol pc ten sakramentsky hnusny virus
Ne to fakt nevymaze Je to jeden z nejkvalitnejsich skeneru - sice mu to obcas dele trva, za to je vsak poctivy a dukladny...