Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Avast plně stačí free verze.
Já tam nic zvláštního nevidím, ale napsal jsem kolegovi ať se na to podívá, nemám ještě moc zkušeností
Může běžet kontrola Avastu. Firefox zkuste spustit bez doplňků.
Pro dnešek končím, kolegové kdyžtak zaskočí
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Problémy her tu neřešíme, nelegální programy a nelegální systém...myslím že to tu můžu klidně zamknout
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Ano. Až to vyřešíte klidně se vraťte - s legálním systémem.
Co se týče Adobe - škola by vám mohla poskytnout tzv. studentskou licenci, pokud ho máte povinně kvůli nim.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.