Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Nelegální systémy zde nepodporujeme .
Pokud nemáte NOD zaplacený, tak ho odinstalujte a dejte nějaký free antivir, viděla jsem v logu, že jste měl MSE.
A pokud Vás zde příště nachytám s nelegálním OS nebo antivirem, dostanete na zadek
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
motji píše:Nelegální systémy zde nepodporujeme .
Pokud nemáte NOD zaplacený, tak ho odinstalujte a dejte nějaký free antivir, viděla jsem v logu, že jste měl MSE.
A pokud Vás zde příště nachytám s nelegálním OS nebo antivirem, dostanete na zadek
Ok chápu Ještě něco. Bojím se spustit instalačku. Nerad bych zase skončil v nouzovym režimu, i když vím jak teďka z něho ven.
Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.
Mrtvý nepřítel vždy voní krásně.", Alus Vitellus
Kdo si přeje mír, ať připravuje válku, Vegetius Renatus
Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde
Nechcete po mě, abych Vám radila s nelegálním systémem, že ne
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
motji píše:I za kolegu není zač, a ať už Vás tu nevidím
Jestli na to máte práva, prosím smažte mi profil, nebo až tu nekěho potkáte, kdo to umí. Ručně to nejde. A ještě jednou děkuji a nashledanou ! Určitě Vás někomu doporučím !
Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.
Mrtvý nepřítel vždy voní krásně.", Alus Vitellus
Kdo si přeje mír, ať připravuje válku, Vegetius Renatus
Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde
Tak to zas není třeba, já Vás tu ráda uvidím, ale s legálním systémem