Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Tieto subory sa nedaju otvorit

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Chaos
Návštěvník
Návštěvník

Tieto subory sa nedaju otvorit

#1 Příspěvek od Chaos »

Nastavenie zabezpecenia Internetu zabranilo v otvoreni niektorych suborov.

toto mi vypise ked sa snazim spustit nieco cez RocketDock v 1.3.5, ale ked to spustam normalne napr. z plochy tak uz to ide..a to iste mi spravi ked spustim program na prihlasenie sa na wifi Alice-Einwahl potvrdim tam pripojenie na internet vtedy mi automaticky otvaralo chrome, ale teraz mi vybehne toto okno... este vcera islo vsetko normalne.. aj ten RocketDock a dnes toto.. neviete v com by mohol byt problem?..
Přílohy
Bez názvua.jpg
Bez názvua.jpg (29.05 KiB) Zobrazeno 1677 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Tieto subory sa nedaju otvorit

#2 Příspěvek od Rudy »

Máte to tam napsané: Nastavenie zabezpečenia internetu........... Zřejmě se jedná o něco, co zabezpečení vyhodnotilo, jako škodlivé a neotevře ho. Jste-li si jist, že soubory škodlivé nejsou změňte zabezpečení a ony se otevřou.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Chaos
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Chaos »

tak ale mne neotvori ani chrome.. ani icq ani nic.. cez ten RocketDock ... a kde by som to mal nastavit?.. v Moznostiach siete internet?.. tam co ako?..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste dát výchozí nastavení. Pokud se nic nestane, dejte log z RSIT: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Chaos
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Chaos »

uz to ide o.O nechapem.... ved ja som tam nic nemenil... kazdopadne dakujem krasne :) :closed:

Odpovědět