Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Rekalibrace Hardwaru do PC-Sestavy

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Rekalibrace Hardwaru do PC-Sestavy

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

:wub: :o Ja vas opat zdravim nechce se mi psat s diakritikou proto napisu hned a rychle co mam za problem a potrebovala bych poradit, vyzaduje se odborny zasah do pc sestavy a pokud ja sama necemu nerozumim nezasahuji do toho a necham si od vas poradit.

Co hodlam udelat moje aktivity: 4 problemy
--------------------------------------
1.Jak udelat z ramky dualchannel rezim
2.Zmena klasickeho monitora na lepsi monitor s 120 hz frekvenci a 3D-Bryle na 3D efekt pro video a pc hry v 3D
3.Nova externa zvukova karta Creative Sound Blaster
4.Externe chlazeni větraku pridavani dalsich vetraku a zapojeni do desky

Investice doplnkoveho hardwaru do pc sestavy cini 11 000 kc

Moje pc sestava
-------------------

Cpu Amd Phenom II X4 925 /frekvence 2.8 Ghz/
Ram 2x 2 gb a 2x 1gb celkove 6 ramek=6 gb typ DDR2 800 mhz, vsechny jsou ted osazene ve slotech
Deska GA-MA770-UD3
Hdd Western Gigital 750 gb ot 7200/rpm
Graficka karta GTS 250 Gainward 1GB,DDR 3 nebo DDR 5
Zvukova karta Integrovany Realtek ten budu nahrazovat externi zvukovku Creative
Zdroj ATX 450 W

Problem c:1
--------------
- Jak spravne nahodim ramky do slotu a nastavim bios, aby fungoval rezim DUAL-Channel?, jedna se o tuhle desku a kolik ramek mam, uz znate 6 ramek ddr2 800 mhz, jde hlavne oto aby to pocitac viuzival na rychlost a vykon, protoze vsimnula jsem si, ram asi nevyuziva vubec ubere jenom max 2 gb a dost a zbytek stoji

-Je vubec dual rezim lepsi nez klasic single rezim ramky? pro procesory Amd phenom II ?

Tohle je moje deska

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62687

Problem c:2
--------------
Nejsem si jista zda graficka karta GTS-250 Gainward a pc sestava bude schopna podporovat tento typ monitoru 120 hz a 3d Bryle a zda to vubec utahne obavam se odpaleni a poskozeni cele pc sestavy

http://electroshop.cz/3d-lcd-led-monito ... cene-.html

Problem c:3
--------------
Bude vubec deska schopna podporovat tuhle zvukovu kartu?

http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d76728.htm

Problem c:4
--------------

Jak mam nahazovat vetraky jedna se 3 typ externich vetraku 2 zboku na skrini pc sestavy a 3 vzadu totiz vyvod a odvod vzduchu, protoze je tu problem cpu ma vlastni chladic,zdroj take aj graficka karta, ale ta pri vysoke zatezi ukazuje teplotu 69-78 stupnu coz mi deska pipa alarmem a je to rizikova teplota grafika ma myslim mit pri zatezi teplotu max 60 stupnu fakt nevim

Zaver:
-------

Prosim dotycneho cloveka a odbornika co se tomu rozumi ujme se me a poradi mi v asistenci co a jak
Jsem schopna otevrit skrin a udelat vymenu hardware umim si zapamatovat do kterych konektoru zase zapojit nazpatky hardwer

Moje zkusenosti, uz jsem delala vymenu ram,hdd a pridavala chlazeni vetraku na hdd

Předem vam dekuji za trpelivost a se mnou straveny cas zatim nemuzu nic delat jenom cekat :wub: :wub:

Jds
Návštěvník
Návštěvník

Re: Rekalibrace Hardwaru do PC-Sestavy

#2 Příspěvek od Jds »

Zdravim a vyjadruji se k bodu c.1.Vase deska by mela podporovat u ram dualchanel.K tomu aby byl funkcni potrebujete identicke a minimalne 2 moduly ramek nejlepe kit.Nevim jak je to u vasi desky ale,mne dualchanel zacal fungovat po zasunuti 2 stejnych ramek do slotu automaticky bez nastavovani v biosu.Zdravim a preji uspech ve vasem vylepseni. :oops: P.S. Mrknete do manualu vasi desky ktere sloty to jsou byvaji barevne rozliseny a oznaceny napr.A1,A2.

Lilly [FR]

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

Jds píše:Zdravim a vyjadruji se k bodu c.1.Vase deska by mela podporovat u ram dualchanel.K tomu aby byl funkcni potrebujete identicke a minimalne 2 moduly ramek nejlepe kit.Nevim jak je to u vasi desky ale,mne dualchanel zacal fungovat po zasunuti 2 stejnych ramek do slotu automaticky bez nastavovani v biosu.Zdravim a preji uspech ve vasem vylepseni. :oops: P.S. Mrknete do manualu vasi desky ktere sloty to jsou byvaji barevne rozliseny a oznaceny napr.A1,A2.
-Zdravim prohrabavala jsem se v papirech mam tomu spravne rozumet, ze KIT je ve skutecnosti stejnobarevni dvoj-slotak pro zasuniti ramek?Mam tam 4 sloty pro ram 2 cervene a 2 bile sloty.
-Nekdo mi zase psal, ze dualchannel funguje na desce jenom na 1 kit ne na 2 kity, proste řeceno mam ted v slotech vsechny ramky a mam dat pryc ty 2x 1 gb ramky a nechat jenom 2x 2 gb ramky pak pujde dual channel.
-Protoze vsechny osazene ramky ve slotech jdou jenom prej na single channel rezim 6 gb a na dual channel jenom 4 gb

Tohle mi musi vysvetlit ČARLS, nevim co se mi ted vyplati SINGLE nebo DUAL-Channel me zajima vyuziti a vykon rychlosti ram

-Totizto ja delam vice operaci na pc hraju pc hry a posloucham mp3 nebo surfuji a divam se na filmy, proste vice aktivit najednou :wub: :o

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od Budovi »

Odsleduj si spotrebu RAM a zváž, či Ti stačia 4GB to máš asi najjednoduchšie :)

Zvukovka by mala ísť ak máš na základovke ešte voľný PCI slot a ak nie musíš si nájsť PCIe verziu (na Alze majú ale asi za tisícku CZK bez DPH, ale to je už zbytočne premakaná asi lepšie obzrieť iné obchody)...

Tvoja grafika je "3D Vision ready" ale to je každá druhá od nVidie, odrazí sa to na FPS a teplote (tú si vieš zmonitorovať), ale nič strašné by sa so zostavou stať nemalo ale či sa do toho oplatí ísť... FPS pôjde na polovicu alebo až na tretinu, tak si to vypočítaj :D

Nezabúdaj že aj hry musia podporovať 3D Vision...

Ja nie som hráč a navyše ma výrobcovia iritujú prechodom na 3D, už by to s*ali všade, ale to je filozofická téma o ľudskej pohodlnosti a bol by som OT :mrgreen: takže napríklad ja by som sa na to 3D vybodol

Jds
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Jds »

Zdravim a upresnuji pojmy.Kit je napr. 2jice pametovych modulu stejneho vyrobce, kapacity,casovani,frekvence a stejneho oznaceni(KHX######).Proste to prodavaji po 2nebo 3 modulech.Zkontrolujte si ramky zda jsou stejne.To barevne rozliseni se tykalo pametovich slotu na desce ty pameti je treba zasunout do stejnych slotu aby fungoval dualchanel nebo podle manualu k desce.Pokud jsem zpusobil nejake zmatky tak se omlouvam. :( :( P.S. Mam v pc 4x512mb A DATA ram a dual mi funguje.Nevim jestli to bude fungovat s rozdilnou kapacitou jako mate vy.

Lilly [FR]

#6 Příspěvek od Lilly [FR] »

Jds píše:Zdravim a upresnuji pojmy.Kit je napr. 2jice pametovych modulu stejneho vyrobce, kapacity,casovani,frekvence a stejneho oznaceni(KHX######).Proste to prodavaji po 2nebo 3 modulech.Zkontrolujte si ramky zda jsou stejne.To barevne rozliseni se tykalo pametovich slotu na desce ty pameti je treba zasunout do stejnych slotu aby fungoval dualchanel nebo podle manualu k desce.Pokud jsem zpusobil nejake zmatky tak se omlouvam. :( :( P.S. Mam v pc 4x512mb A DATA ram a dual mi funguje.Nevim jestli to bude fungovat s rozdilnou kapacitou jako mate vy.
Zdravim ne spys ja zmatkuji, ale snazim se ziskat co nejvice informaci od zkusenych uzivatelu, takze udelala jsem test a tady je vysledek

1.Vsechny osazene ramky ve 4 slotech 2x 2gb/Cervene sloty/ a 2x 1gb /Bile sloty/= 6gb, nejede rezim DUAL jenom SINGLE

2.Z bilych slotu jsem dala pryc 2x 1gb ramky a nechala na cervenych slotech jenom ty zbyle 2x 2gb ramky, takze, uz nemam kapacitu 6gb, ale 4gb a tady nejde SINGLE, ale pri nabehu biosu mi ukazuje status kapacity ram a dole mam napsano DUALCHANNEL.

Rychlost a vykon ujde jenom mam obavy zda systemu 7 x64 bit vubec budou stacit 4 gb ram, doufam, ze jo :wub:

Budovi píše:Odsleduj si spotrebu RAM a zváž, či Ti stačia 4GB to máš asi najjednoduchšie :)

Zvukovka by mala ísť ak máš na základovke ešte voľný PCI slot a ak nie musíš si nájsť PCIe verziu (na Alze majú ale asi za tisícku CZK bez DPH, ale to je už zbytočne premakaná asi lepšie obzrieť iné obchody)...

Tvoja grafika je "3D Vision ready" ale to je každá druhá od nVidie, odrazí sa to na FPS a teplote (tú si vieš zmonitorovať), ale nič strašné by sa so zostavou stať nemalo ale či sa do toho oplatí ísť... FPS pôjde na polovicu alebo až na tretinu, tak si to vypočítaj :D

Nezabúdaj že aj hry musia podporovať 3D Vision...

Ja nie som hráč a navyše ma výrobcovia iritujú prechodom na 3D, už by to s*ali všade, ale to je filozofická téma o ľudskej pohodlnosti a bol by som OT :mrgreen: takže napríklad ja by som sa na to 3D vybodol
Ja vas zdravim no mam obavy, ze GTS-250 s 1 gb ddr5 nebude schopna podporovat 3D.Totizto mam ted klasicky 15 palcovy monitor rozliseni 1280x1024 v 75 hz a FPS jede max 15-21 a teplota grafiky pri zatezi filmu a her je podle sledovani monitorovaciho programu 69-79 Stupnu coz je dost kriticka rizikova teplota.

Ikdyz ma vetrak a neni ve skrini zadny prach jestli to letni obdobi nedela, puvodne jsem nasla tyhle 3D monitory a bryle na moji pc sestavu

http://www.alza.cz/24-acer-gd245hqbid-d153160.htm

nebo tohle

http://www.alza.cz/22-samsung-2233rz-ce ... 191372.htm

a tady bryle na 3D

http://www.alza.cz/nvidia-3d-vision-d241537.htm

Mam program POWER DVD 2010, ktery ma tez vlastni menu podpory 3D, chtela jsem si udelat radost a zazitek a vypada to tak, ze to pc sestava nezvladne je slaba :o :wub:

Tohle je moje grafika, ale ja mam 1000 mb misto 512

http://www.alza.cz/gainward-bliss-gts25 ... 152087.htm

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od Budovi »

V teste čo som pozeral na zostave s Core i7 920 (3,7Ghz) a grafike Gigabyte GeForce GTX 260 216 SP
sa cez 10 FPS dostali pri najnovších hrách a mohli byť radi :D
odporúčam pozrieť aspoň pre orientáciu

http://www.svethardware.cz/art_doc-58DD ... 6C2E7.html

takže v konečnom dôsledku to aj tak bude závisieť od toho čo s tým 3DVision plánuješ robiť, ak na tom chceš kukať filmy mohlo by to stačiť na tie hry už pochybujem... Môžeš teraz skúsiť znížiť obnovovaciu frekvenciu na 60Hz čo to spraví s teplotou grafiky :)

K tej RAM:
Mám Win 7 64bit a 4GB mne bohate stačia a bežne sa pohybujem medzi 30-50% (ale nehrávam sa moc)

Jds
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od Jds »

Dobry podvecer k tomu dualchanelu zkuste zadat vyraz dualchanel do Googlu zkusil jsem to a v jednom odkazu(asi PCTuning)tam resili podobny problem s ruznymi kapacitami ram a uspesne vyresili.Skusim to najit a napsat adresu neumim vkladat odkazy pisu to z mobilu.Ztim se mejte. :shock:

Lilly [FR]

#9 Příspěvek od Lilly [FR] »

- Zdravim vas panove :wub: tak dneska jsem si udelala hezky nakup na alze.cz a byli tam odbornici pc sestav zvlast jeden clovek co se vyznal v 3D Monitorech

-Takze moje pc sestava je schopna zvladat 3D Zobrazeni, chtelo by to lepsi zdroj, ale ATX 450 W, uz splnuji pozadavky na 3D pokud by to bylo mene nez 450 W musela bych udelat aj vymenu zdroje

-Ohledem moje graficke karty GTS 250 Gainward 1000 mb

http://www.alza.cz/gainward-bliss-gts25 ... 152087.htm

Je schopna cez tento zdroj 450 W ATX utahnout 3D na monitoru, ale jenom filmy hry bohuzel ne FPS by delalo zatrhavaci procesy a pohyby ve hrach

Proto jsem si dokoupila jinou graficku kartu na 3D pro hry aj filmy a prej to zvladne to je ona

http://www.alza.cz/zotac-geforce-gtx460 ... 197787.htm

a dostala jsem k tomu nejaku hru Prince of Persia nebo nevim co to je

dale jsem koupila tenhle monitor 3D snad me nesklame

http://www.alza.cz/24-acer-gd245hqbid-d153160.htm

a pochopitelne aj 3d bryle, ale tyhle s kitem bez kitu by mi to bylo prej nanic

http://www.alza.cz/nvidia-3d-vision-d241537.htm

Co mi doporucili pridani 2 vetraku na skrin, protoze teplota grafiky pri zatezi nesmi byt vetsi nez 80 stupnu a pokud mam ramky ve vsech 4 slotech SINGLE tak nahodit v biosu rezim GANGED, pokud mam jenom ty 2 x 2gb rezim DUAL tak v biosu dat UNGAGED Mode pro ram

Musim se ted vyspat protoze tak jsem z toho nervozna a byla bych hrozne rada, kdybych ziskala info o nebezpeci a hrozby poskozeni moje pc sestavy pri zatezi

Neznate nejaky program co udela bezpecne zatezove testy? ta deska a zdroj mi trochu delaji starosti a nejistotu

Napsala jsem vyrobcovi moje pc sestavy, ale ten, uz neexistuje skoncil s podnikanim pc sestav, dneska jsem obdrzela od neho e-mail, ze uz nedela pc sestavy

Pokud neni potreba zasahovat do zdroje a pretaktovat cpu a grafiku coz bych byla rada jsem schopna si sama vymenit graficku kartu, nahodit do pinu nove vetraky a zmenit pozice ramek ve slotech.

Po ukonceni tuto pc sestavu postrikam uvnitř specialnim sprejem stlaceny vzduch proti prachu a necistote

Velice touzim a preji mit zazitek z domaciho kina a her, mam hry co podporuji 3D, abych nezapomela ta nove externi zvukova karta CREATIVE moje deska utahne jedna se o nejaky system X-File coz bude reprodukovat i ty nejmensi zvuky v pozadi a zatlacovat šum.

Protoze integrovana zvukovka REALTEK na moji desce to proste nezvlada, ikdyz mam sluchadla 5.1

Pokud pujde vsechno tak jak ma byt nebudu litovat ty prachy co jsem do toho vrazila a alza mi garantuje vraceni penez za zakoupene zbozi do 14 dnu.

Takze zitra stahovat ovladace nejnovsi třidy pro 7 x64 a pustit se sama do prace

Jenom vas prosim zustante se mnou a neopoustejte me, omlouvam se za vsechno co tady pisu pokud nekde bude vazny problem informujte mě

Preji vam hezky den

CARLS co se stebou deje? zijes jeste vubec ? :wub: :wub: :worship:

Jinak dekuji za ty vzkazy urcite to tam prectu a podivam se nato

caRrrnifex.
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od caRrrnifex. »

L-ALIZEE píše:Proto jsem si dokoupila jinou graficku kartu na 3D pro hry aj filmy a prej to zvladne to je ona

zdravim :)

mel bych poznamku k vyberu graficke karty, mnohem lepsi volbou je MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC nebo jina grafika rady GeForce GTX560 Ti - oproti Vami zakoupene grafice je zhruba o 30 % vykonnejsi, za par korun navic; nezapomente, ze budete hrat v rozliseni 1920x1080, kazdy snimek navic se bude u technologie 3D Vision hodit; spotreba tehle grafiky v plne zatezi neni o moc vetsi (priblizne o 30 W navic); zkusil bych do Alzy zavolat, rict jim presne oznaceni Vaseho zdroje a zjistit, zda bude dostatecny i pro tuhle grafickou kartu (pokud Vam zdroj schvalili jako vyhovujici pro Vami zakoupenou kartu, mel by byt dostatecny i pro tuto silnejsi grafiku)

Lilly [FR]

#11 Příspěvek od Lilly [FR] »

caRrrnifex. píše: zdravim :)

mel bych poznamku k vyberu graficke karty, mnohem lepsi volbou je MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC nebo jina grafika rady GeForce GTX560 Ti - oproti Vami zakoupene grafice je zhruba o 30 % vykonnejsi, za par korun navic; nezapomente, ze budete hrat v rozliseni 1920x1080, kazdy snimek navic se bude u technologie 3D Vision hodit; spotreba tehle grafiky v plne zatezi neni o moc vetsi (priblizne o 30 W navic); zkusil bych do Alzy zavolat, rict jim presne oznaceni Vaseho zdroje a zjistit, zda bude dostatecny i pro tuhle grafickou kartu (pokud Vam zdroj schvalili jako vyhovujici pro Vami zakoupenou kartu, mel by byt dostatecny i pro tuto silnejsi grafiku)
Ahoj moje deska GA - MA770 UD3, uz nevladne tuhle graficku kartu gtx560 obavam se, ze ji bude brzdit ve vykone

Ja myslela ze gtx460 zotax jsou dobre graficke karty pro 3d na 120 hz monitoru, takze je to smejd a slaba graficka karta?

Jedine co jsem dneska odpalila je Eurocasse ATX-450 W zdroj nevydrzel ani 5 minut jenom ohnostroj a pak divny zapach

Proto jsem na tuhle desku a grafiku gtx460 koupila tento zdroj 500 W a jestli ani ten nevydrzi tak nevim, uz :?:

http://www.alza.cz/ocz-stealthxstream-i ... 240894.htm

Dik za odpoved :wub: :o

caRrrnifex.
Přítel fóra
Přítel fóra

#12 Příspěvek od caRrrnifex. »

L-ALIZEE píše:Ahoj moje deska GA - MA770 UD3, uz nevladne tuhle graficku kartu gtx560 obavam se, ze ji bude brzdit ve vykone
nemusite mit strach, zvladne bez problemu :)
L-ALIZEE píše:Ja myslela ze gtx460 zotax jsou dobre graficke karty pro 3d na 120 hz monitoru, takze je to smejd a slaba graficka karta?
je to dobra grafika, bohuzel uz trochu starsi, dneska ji nema vyznam kupovat; grafika, kterou jsem Vam doporucil vyse, bude mit vyrazne vyssi vykon, soucasne hry pobezi bez problemu, dostanete i drobnou vykonnostni rezervu do budoucna; navic provedeni od MSI nabizi tiche a ucinne chlazeni, primo si rika o pretaktovani (v pripade potreby ji v budoucnu neni problem pretaktovat jeste o kousek vice), karta daleko lepe pracuje s napajenim, v maximalmi zatezi ma sice krapet vetsi spotrebu, pri beznem provozu ve Windows bude mit zase daleko mensi spotrebu oproti 460GTX, ve vysledku muzete jeste usetrit za elektrinu
L-ALIZEE píše:Jedine co jsem dneska odpalila je Eurocasse ATX-450 W zdroj nevydrzel ani 5 minut jenom ohnostroj a pak divny zapach
pri upgradu Vasi sestavy na Alze nechteli znat, jaky zdroj mate v pc? pokud jste jim rekla presne oznaceni zdroje a presto Vam kartu GeForce GTX460 doporucili, udelali chybu; uz drive jsme diskutovali o tom, ze u zdroje nestaci znat pouze jeho max wattaz (450 W), zdroj Vam odesel ne protoze se jedna "pouze" o 450W zdroj, ale protoze nebyl schopen dodat potrebne napajeni na 12V vetvi; stejne tak si muzete koupit levny 500+ W zdroj a novou grafikou ho muzete odpalit...
L-ALIZEE píše:Proto jsem na tuhle desku a grafiku gtx460 koupila tento zdroj 500 W a jestli ani ten nevydrzi tak nevim, uz :?:
http://www.alza.cz/ocz-stealthxstream-i ... 240894.htm
s timhle zdrojem muzete byt klidna, vse uz bude fungovat :)

Lilly [FR]

#13 Příspěvek od Lilly [FR] »

CarRnifex zdravim, dekuji za potřebne info a jsem velice rada, ze mam novy zdroj, ktery si mi schvalil ze bude kvalitny a bude probihat bez problemu na teto moji desce gigabyte ga-ma770 ud3.

A zustala jsem prekvapena, ze tato deska je schopna utahnout aj tu silnejsi graficku kartu gtx560 i cos mi nabizel a doporucujes

Desky gigabyte mam velice rada na socket pro cpu amd phenom davaji ve hrach slusny vykon, ona se myslim, ze uz ta moje deska nevyrabi, ale stale je popularni fakt sila, ze jeste nedela omezeni na grafice

Takze muj novy zdroj ok aj moje deska ok

Jeste bych se te chtela zeptat muzes mi vybrat na alze.cz jinu graficku spolehlivu kartu co se bude hodit na muj zdroj a desku a nejaka ta rezerva navic pro monitor 3D - 120 hz ve hrach a ve filmech bez zatrhavacich procesu?

Proste , aby zas moje deska nebrzdila vykon grafiky, protoze tuhle co mi nabizis NEMAJI VE SKLADU, mozna to chce jinu co maji ve skladu na alze jinu gtx560 i a nevim si vybrat pro moje silene 3D :wub: :wub:, pokud to tento novy zdroj zvladne :worship: :worship:

Promin, ale ja radsi pockam a zitra udelam vymenu v alze ja tam pojedu do prahy.

Zatim si pripravim pocitac a trosku prostuduji manual technika pri pc sestavach

caRrrnifex.
Přítel fóra
Přítel fóra

#14 Příspěvek od caRrrnifex. »

L-ALIZEE píše:Jeste bych se te chtela zeptat muzes mi vybrat na alze.cz jinu graficku spolehlivu kartu co se bude hodit na muj zdroj a desku ... protoze tuhle co mi nabizis NEMAJI VE SKLADU, mozna to chce jinu co maji ve skladu na alze jinu gtx560
mozna te zklamu, ale v soucasnosti Alza nema skladem jinou grafiku rady GeForce GTX560 Ti, kterou bych doporucil ke koupi; mas dve moznosti - bud pockas, az skladem bude (coz asi ne vzhledem k tomu, ze jsi kupovala i dalsi komponenty a chces hrat :) ) nebo koupis nejmensi zlo GAINWARD GTX560 Ti 1GB DDR5 Golden Sample

radit v soucasne situaci je tezke, osobne bych si nechal v Alze vratit penize a kartu koupil tady

do jake skrine budes kartu davat? ptam se kvuli dostatecnemu prostoru pro kartu a odhlucneni

Lilly [FR]

#15 Příspěvek od Lilly [FR] »

Ahoj carRmifex takze ten novy zdroj a grafiku chci do teto skřine je to moje skřin, ten uhřelej zdroj eurocase 450W-ATX jsem, uz vymontovala pryc

Eurocase 630

http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/f2c ... 942f3e.jpg

Pokud si vsimnes na boku skrine jsou dva vetraci otvory ja jsem tam pridala dva externi větraky oba nasavaji vzduch a vzadu je 3 externi maly vetrak ten zase vysava pryc vzduch neudelala jsem blbost ohledem ventilaci a nasavani?nema to byt opacne vim, ze neco musi na vyvod a odvod vzduchu a nevim co je nejlepsi volba

Krome toho na teto bocni skrine je prilepena izolacni molitanova stena kuli hlucnosti co jsem koupila v alze

:wub:

Zamčeno