Google +
Moderátor: Moderátoři
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra

Re: Google +
Já jsem docela zvyklý vyplňovat si svůj pravý věk (občas i město). Internetová anonymita nikdy nebyla a ani nebude, takže je mi tak nějak jedno, že budou lidé vědět, kolik mi je a kde bydlím. Nejsem magor a vím, jak se na internetu chovat, takže mi to není ke škodě (zatím nikdy se mi to nevymstilo). Ale proti názoru, že někdy je třeba zahrát si na někoho jiného (jiná fotka, věk, jméno), nic nemám. :]
inactive
-
Igorg
- Vzorný návštěvník

- Místo/Bydliště: podkroví
- Kontaktovat uživatele:
a mě byste nepozvali?
igor.gaurazavinacseznam.cz
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.
„Kdo vládne penězům ?“
>Unlimited_Killer
Schovavat stat/mesto/psč(zipcode) nema moc smysl, udavam zasadne pravdive. Ulici a cislo nemam pravdive snad nikde.
Skutecne jmeno davam jen tam, kde se mi to jevi uzitecne a kde mam pocit, ze neco pro zabezpeceni udelali (u Sony bych se teda spalil).
Datum narozeni obycejne nejak odklikam, ale je vhodne si to pak nekam poznamenat.
Pri registracich na nepodstatne sluzby jsem vyuzival http://10minutemail.com, ted na to mam mail, ktery mi slouzi na odchyt spamu
Jeste bych se mohl vyjadrit ke kontrolni otazce - odpoved na ni davam jako nesmyslnou skupinu znaku (ale jako neco, co si budu pamatovat). Podle me je to ve vetsine pripadu nejslabsi clanek v zabezpeceni, zraly na slovnikovy utok.
>Igorg
To chce gmail
Schovavat stat/mesto/psč(zipcode) nema moc smysl, udavam zasadne pravdive. Ulici a cislo nemam pravdive snad nikde.
Skutecne jmeno davam jen tam, kde se mi to jevi uzitecne a kde mam pocit, ze neco pro zabezpeceni udelali (u Sony bych se teda spalil).
Datum narozeni obycejne nejak odklikam, ale je vhodne si to pak nekam poznamenat.
Pri registracich na nepodstatne sluzby jsem vyuzival http://10minutemail.com, ted na to mam mail, ktery mi slouzi na odchyt spamu
Jeste bych se mohl vyjadrit ke kontrolni otazce - odpoved na ni davam jako nesmyslnou skupinu znaku (ale jako neco, co si budu pamatovat). Podle me je to ve vetsine pripadu nejslabsi clanek v zabezpeceni, zraly na slovnikovy utok.
>Igorg
To chce gmail
-
Igorg
- Vzorný návštěvník

- Místo/Bydliště: podkroví
- Kontaktovat uživatele:
Něco s tím udělám Ještěrej3šť3r napsal:>Unlimited_Killer
>Igorg
To chce gmail
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
„Kdo vládne penězům ?“
- chodnik74
- Přítel fóra

- Místo/Bydliště: Napajedla
- Kontaktovat uživatele:
odeslánoIgorg napsal:a mě byste nepozvali?
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Pravidla fora: č.1 a č.2
Přispějete na provoz fóra?