ab1 píše:Chcem označiť len tie súbory ktoré sú fragmentované, aby som ho nemusel defragmentovať celý. Ten jeden som len skúšal.
Počas defragmentácie sa robia dve veci, to prvou je samotná defragmentácia, pospájanie súborov, a to sa dá samozrejme spraviť len s fragmentovanými súbormi. Tou druhou časťou je tzv. zhutňovanie - súbory sa presúvajú tak, aby bolo čo najmenej medzier na disku a tým sa bráni ďalšej fragmentácii.
Rýchla defragmentácia sa myslím zameria len na samotnú defragmentáciu (aspoň tak som to odpozoroval, ak je to inak tak ma opravte

dík) ale prakticky to nemá veľký význam.
Nikdy sa nedá disk defragmentovať úplne, pretože sú na ňom súbory s ktorými sa neustále pracuje a nepretržite sa využívajú, a niektoré sa preto ani neoplatí defragmentovať. Takže keď označíš jeden súbor nemusí byť defragmentovaný, alebo keď budeš defragmentovať stále dokola, vždy bude na disku nejaký podiel fragmentovaných súborov.
Proste, ako ti už povedal Mc_Murphy, sa tým nezaťažuj a nechaj program samostatne pracovať, na označovanie súborov sa vykašli.