Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Malwarebytes

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Malwarebytes

#1 Příspěvek od DESTNA22 »

Dobrý den,prosím o pomoc.Přestal se aktualizovat Malwarebytes.
Po nové instalaci se nic nazměnilo-vždy se objeví chybová hláška.
Adwcleaner nic neobjevil,jinak je PC v pohodě.

Conder
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3824
Registrován: 30 pro 2013 22:29
Bydliště: Bratislava

Re: Malwarebytes

#2 Příspěvek od Conder »

Ahoj. Presne aka chybova hlaska sa zobrazuje? Ide o aktualizaciu celeho programu Malwarebytes alebo iba o aktualizaciu virusovej databazy?
Absolvent skoly pre novacikov :)
E-mail: conder (zavinac) forum.viry.cz

Ak nieco nie je jasne, pytaj sa. Odporucam mat vzdy zalohovat dolezite data (dokumenty, fotky a ine).

Fixlisty a ine scripty su pisane len pre konkretny PC. Nepouzivajte ich na inych zariadeniach, inak hrozi poskodenie systemu alebo strata dat.
Ak mate podobny problem ako iny uzivatel, prosim, zalozte si vlastnu temu.

V pripade spokojnosti je mozne podporit forum. Dakujeme!

DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Re: Malwarebytes

#3 Příspěvek od DESTNA22 »

Nejde aktualizovat virová databáze. Mbam verze 1.75

Došlo k chybě.Prosíme o oznámení kódu chyby
našemu týmu podpory.
Program_error_updating (0,0,hosts not found)

Conder
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3824
Registrován: 30 pro 2013 22:29
Bydliště: Bratislava

Re: Malwarebytes

#4 Příspěvek od Conder »

Toto je uz niekolko rokov stara verzia Malwarebytes (popravde sa aj cudujem, ze doteraz fungovala). Odporucam ju uplne odinstalovat a precistit PC cez odinstalovaci nastroj Malwarebytes podla tohto navodu (ak niecomu nerozumies, tak daj vediet a napisem postup v slovencine): https://support.malwarebytes.com/hc/en- ... 0039023473

Nasledne odporucam nainstalovat aktualnu verziu z malwarebytes.com.
Absolvent skoly pre novacikov :)
E-mail: conder (zavinac) forum.viry.cz

Ak nieco nie je jasne, pytaj sa. Odporucam mat vzdy zalohovat dolezite data (dokumenty, fotky a ine).

Fixlisty a ine scripty su pisane len pre konkretny PC. Nepouzivajte ich na inych zariadeniach, inak hrozi poskodenie systemu alebo strata dat.
Ak mate podobny problem ako iny uzivatel, prosim, zalozte si vlastnu temu.

V pripade spokojnosti je mozne podporit forum. Dakujeme!

Uživatelský avatar
cernohous13
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8709
Registrován: 09 pro 2006 06:19
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

Re: Malwarebytes

#5 Příspěvek od cernohous13 »

:( Konec podpory WinXP :cry:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Re: Malwarebytes

#6 Příspěvek od DESTNA22 »

Stáhl jsem soubor-mb support +++ exe.Při pokusu o otevření se objeví okno:
NET 4.0 updates are required,but not detected on this machine.Please check
for the latest.NET updates using Windows update and then try again.

Anglicky umím velice málo.Vim že XP je zastaralé,ale pracuje podstatně
rychleji než můj notebook s Windows 10,proto jej používám raději.

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13805
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Malwarebytes

#7 Příspěvek od JaRon »

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Re: Malwarebytes

#8 Příspěvek od DESTNA22 »

NET Framework 4 doinstalován ale stále stejná hláška.

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13805
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Malwarebytes

#9 Příspěvek od JaRon »

https://forums.malwarebytes.com/topic/2 ... indows-xp/
Skus nainstalovat verziu mb3-legacy
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Re: Malwarebytes

#10 Příspěvek od DESTNA22 »

Mb3-legacy jsem nainstaloval,ale poté aplikace nereagovala
na jakékoliv pokusy o spuštění.

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13805
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Malwarebytes

#11 Příspěvek od JaRon »

s prikazoveho riadku spust
chkdsk/r
Restart
Potom spust
sfc/scannow
Ak to nepovedie k uspechu nechaj si skontrolovat logy FRST v sekcii logy
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

DESTNA22
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 50
Registrován: 09 dub 2006 13:08

Re: Malwarebytes

#12 Příspěvek od DESTNA22 »

Bohužel,ani toto nepomohlo.
Zkusím v jiné sekci FRST.Zatím moc děkuji.

Odpovědět