Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pri sledovaní filmu problem s monitorom

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Iginko4293
Návštěvník
Návštěvník

Pri sledovaní filmu problem s monitorom

#1 Příspěvek od Iginko4293 »

No ked sledujem film a roztiahnem obraz na celý monitor tak po chvíľke sa ako keby prepol ked ho vypínam . Dole pri hodinách sa objaví žtlý trojuholníček s čiernym výkričníkom. Potom ked niekedy ešte po pár min nabehne znova obraz tak napríklad titulky sú väčšie a namiesto bielej farby sa zmenili na čiernu a film zvykne aj sekať . Spraví to aj napr cez čeknito ked pozerám online serial nejaký ale vždy iba ked to roztiahnem na celý monitor ked pozerám také maličké tak sa to nestane.... Potom musím reštart pc a znova je všetko v normalnom stave pokial znova neroztiahnem na celý monitor.. Vedeli by ste mi poradiť čo stým robiť? ďakujem velice pekne :)

Iginko4293
Návštěvník
Návštěvník

Oprava

#2 Příspěvek od Iginko4293 »

aha takže práve som zistil že nemusím ani pozerať film len som počuval cez winamp songy , otvorený prehliadač a excel a tiež mi to spravilo potom bol spomalený pc a musel som reštart teraz ide znova normalne och ale dokedy a stihol som to odfotit tak pridávam aj ten screen čo mi vypísalo.
Přílohy
display driver.gif
(31.84 KiB) Staženo 261 x

Alfajk
4. Stupeň Varování

Re: Pri sledovaní filmu problem s monitorom

#3 Příspěvek od Alfajk »

zkus preinstalovat ovladace ke graficky karte

Iginko4293
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Iginko4293 »

aa vedeli by ste mi poradit odkiaľ by som vedel stiahnuť ovladače na graf. kartu ati radeon 5850 som našiel len jeden nejaký ten som skusil a to nepomhlo. Ďakujem

Alfajk
4. Stupeň Varování

#5 Příspěvek od Alfajk »

a jakej mas OS?

Iginko4293
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Iginko4293 »

Windows 7 ultimate 64 bit

Alfajk
4. Stupeň Varování

#7 Příspěvek od Alfajk »

mozna toto http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... river.aspx ale jistej si tim nejsem,maj tu stranku strasne neprehlednou,nijak nerozdelenou do kategorii...pisou ze ten driver je i pro win7

Odpovědět