AHoj, tahle chyba mi nabíha každých 30s poprvé to nahlasilo chybu když jsem přeinstaloval zvuky ale ty se normal nainstalovaly tak myslím že v tom by to nemelo bejt ... pls co s tim dik.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Ahojte,chcel by som sa opytat:mam taky problem pustil som pocitac a sekol sa ked som ho resetol tak vy vyhodil chybu a znova sa resetol a stale sa to opakuje a nejde opravit ani cez CD s windowsom mam windows vista a nemôžem sa dosta do PC.
Ďakujem za odpoveď
babacek
Hezký večer
Založte si prosím vlastní topic, někdo z rádců se Vám bude věnovat. Tady by se to pletlo.
Můžete upřesnit, jakou vyhazuje chybu, případně ji vyfotit?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.