Dobrý den,
Mám problém s mechanikou, která čte jen dvd, jen občas se nějaké to cédko chytí...
Nevím vůbec jestli je problém v hardwaru či softwaru, ale typoval bych to na nějký virus.
Za případnou pomoc v řešení problému moc děkuji
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Uz jsem se s podobnyma problemama setkal, dost casto to zpusobovalo nekolik nainstalovanych vypalovacich programu a emulatoru mechanik (dost casto nejelo nic, nebo to nevypalovalo, ale ze si to pak media vybiralo uz jsem taky videl) - stacilo je pak odinstalovat a uz to slapalo.
Idealni by bylo vyzkouset, jak se to chova po nabootovani z nejakeho live disku.