Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

CD/DVD-RAM čte pouze dvd

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ondrášek
Návštěvník
Návštěvník

CD/DVD-RAM čte pouze dvd

#1 Příspěvek od Ondrášek »

Dobrý den,
Mám problém s mechanikou, která čte jen dvd, jen občas se nějaké to cédko chytí...
Nevím vůbec jestli je problém v hardwaru či softwaru, ale typoval bych to na nějký virus.
Za případnou pomoc v řešení problému moc děkuji :worship:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: CD/DVD-RAM čte pouze dvd

#2 Příspěvek od Rudy »

Já myslím, že problém je v hardwaru. Opt. mechanika má samostatný laser pro CD a pro DVD. Ten pro CD je patrně slabý.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ondrášek
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Ondrášek »

A nemám to radši ještě před posláním do opravny nějak ověřit?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Kupte si rovnou novou mechaniku. Oprava by byla dražší (pokud není v záruce). Běžnou DVD-R mechaniku dnes koupíte za 600 - 700Kč.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od j3šť3r »

Uz jsem se s podobnyma problemama setkal, dost casto to zpusobovalo nekolik nainstalovanych vypalovacich programu a emulatoru mechanik (dost casto nejelo nic, nebo to nevypalovalo, ale ze si to pak media vybiralo uz jsem taky videl) - stacilo je pak odinstalovat a uz to slapalo.
Idealni by bylo vyzkouset, jak se to chova po nabootovani z nejakeho live disku.

Odpovědět