Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

JS:Illredir-AC [Trj],Trojský kůň

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
comp11
Návštěvník
Návštěvník

JS:Illredir-AC [Trj],Trojský kůň

#1 Příspěvek od comp11 »

Zdravím všechny, může nějakej borec napsat návod, jak se zbavit tohodle šmejdu ( JS:Illredir-AC [Trj],Trojský kůň ) z webových stránek. Do stránek vstupujeme pouze přes redakční systém. Tvůrce systému stránek ani majitel hostingu se k tomu nějak nemá. Díky všem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: JS:Illredir-AC [Trj],Trojský kůň

#2 Příspěvek od Rudy »

Pokud jste zamněstnanec firemního IT oddělení a radu použijete k odvirování firemního PC (za což jste placen), musím vás upozornit, že se nalézáte na sociálních stránkách, kde všichni pracujeme dobrovolně a bez nároku na odměnu. Proto si myslím, že se neslučuje s dobrými mravy žádat od nás radu k činnosti, za kterou jste placen vy, či někdo jiný. Jestli jsem vaši žádost špatně pochopil, opravte mne.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

comp11
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od comp11 »

Opravuji Vás, jsem soukromá osoba (vlastnící webové stránky na redakčním systému), která potřebuje na tomto fóru poradit. Možná neumíte číst nebo jste to špatně pochopil. Psal jsem, že lidé, co jsou za to placeni nebo tomu rozumějí více než já se k tomu nemají. Byl bych tedy rád, kdyby jste místo urážek hodil do placu nějakou radu. Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nedovolil bych si vás urážet, jen vás upozorňuji na to, jak se věci mají. V poslední době se zde takové případy množí. Opravdu nemíníme suplovat firemní IT oddělení, která jsou za tuto práci placena. Jsme ochotni pomoci, všechno ovšem má své meze.
K věci. Dejte log z RSIT: http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=81939 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět