Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Flash disk SONY VAIO 16GB - problém....

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Flash disk SONY VAIO 16GB - problém....

#1 Příspěvek od valkyrie80 »

Chci se Vás, prosím, zeptat o radu....zakoupila jsem si přes Aukro flash disk, viz.

Prodám uplně novou Flashku SONY

Předmětem aukce je Nová 16GB flesh pamět do usb z oceli

Specifikace níže ---->>>>

· Kapacita paměti: 16GB

· USB host interface: USB 2.0

Hot plug and play

· Data na USB disku lze přepsat přes 1, 000, 000 krát

· Garance 10 let pro uchovávání údajů

Interface: USB2.0 (čtení: 16MB / s, zápis: 8 MB / s)

· Operační systém: Windows 98/ME/2K/XP/Vista a Linux2.4/Mac OS9.0 výše

(výše uvedený....každopádně už to tak víckrát neudělám :roll: ), protože jak jsem posléze zjistila, tak při kopírování divx filmů z C:disku na flashku, se mi to i několikrát přerušilo a pokud ne, tak pak ten film nešel otevřít, příp.se i ty filmy ve složce buď ztratily (některé) nebo se objevily v jiné složce :( prostě nespokojenost okamžitá....Má 3roky stará 2gb flashka fachčí v poho a nemá žádné problémy, tak si říkám, že tato flashka musí být buď starší nebo prostě neschopná přehrávat běžné formáty...Nemáte s tímto zbožím někdo zkušenosti????? Snažím se od Prodejce získat peníze za flashku nazpět, ale on mi tvrdí, že prý byla naprosto v pořádku a já mu ji poslala v tom špatném stavu.....Mimochodem i jeho chování, jako že přestal komunikovat, zapřel, že mu zboží došlo, apod...mi je podezřelé :( Našla jsem pár odkazů na google, že jsou tyto flashky FAKE, ty jsem mu i poslala, ale jsou jen v angličtině....Prosím poraďte mi někdo, jak dokázat, že je to skutečně celá vadná série flash..... Děkuji mockrát předem!!!!! :worship:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash disk SONY VAIO 16GB - problém....

#2 Příspěvek od Rudy »

Těžko dokážete, že flashdisk byl v takovém stavu, v jakém uvádíte. Zvláště tehdy, koupila-li jste ji v internetové aukci. Dále by výrobce musel uznat, že uvedl na trh vadnou sérii. Vaše šance, myslím si, jsou téměř nulové.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět