Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nove sluchatka
Moderátor: Moderátoři
Nove sluchatka
Caute chcel by som si kupit nieco nove kedze mam v oprave uz vyse mesiac a pol sluchatka. je teda narok na vratenie penazi ze??
cena uff neviem mozno aj 60 eura alebo 50
vyuzitie:obcasna hudba ale najme hry a nech maju kvalitny zvuk. A niesu ceske. Chcel by som kvalitne.. 5,1 asi za tu sumu nenajdem co?
skuste poradit dik
cena uff neviem mozno aj 60 eura alebo 50
vyuzitie:obcasna hudba ale najme hry a nech maju kvalitny zvuk. A niesu ceske. Chcel by som kvalitne.. 5,1 asi za tu sumu nenajdem co?
skuste poradit dik
Tykat.
Re: Nove sluchatka
Zdravim,
ma toto nejakou souvislost s virovou problematikou...???
ma toto nejakou souvislost s virovou problematikou...???
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
AKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
NEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!

neviem pod pojmom vsehochut som si myslel ze sa tu da pisat o vsetkom. ja teraz polozim otazku: Vtipy-maju nieco spolocne s bezpecnostou?
neviem pod pojmom vsehochut som si myslel ze sa tu da pisat o vsetkom. ja teraz polozim otazku: Vtipy-maju nieco spolocne s bezpecnostou?
Tykat.
Je to take sprijemnenie fora, aby tu len kazdy nemakal, nakolko forum nie je urcene len na makanie, ale aj na zabavenie neakou vtipnou hlaskou.
Ja osobne sa na niektorych pobavim, ty nie ?

Ja osobne sa na niektorych pobavim, ty nie ?

► Vyšla moja nová kniha BOTNETY!
Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << 
----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---

----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky
bavim coby nie.len chcem blbu radu co typ na blbe sluchatka lebo doma nemam ziadne.
Tykat.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Všehochuť neznamená, že zde najdete odpověď na vše.
Zkuste se obrátit na specializované fórum, např www.avmania.cz
Zkuste se obrátit na specializované fórum, např www.avmania.cz

Takže ak sú v záruke tak sa na ne sťahujú reklamačné podmienky. Paragraf 620 Občianskeho zákonníka stanovuje záručné doby. Ak majú menej ako 6 mesiacov, tak sa považujú za vadné v čase predaja, a prípadný opak musí dokázať predávajúci. Ak reklamáciu uznali (okamžite,alebo do 3 dní) musia ju vybaviť do 30 dní,inak môžeš žiadať zrušenie kúpnej zmluvy a výmenu za nový výrobok,alebo vrátenie kúpnej sumy. Ak sú pochybnosti treba kontaktovať SOI, určite radi poradia....
Čo sa týka rady... ja preferujem len normálne sluchátka a to Koss Porta pro, pri nich nie je čo riešiť....
Takže ak sú v záruke tak sa na ne sťahujú reklamačné podmienky. Paragraf 620 Občianskeho zákonníka stanovuje záručné doby. Ak majú menej ako 6 mesiacov, tak sa považujú za vadné v čase predaja, a prípadný opak musí dokázať predávajúci. Ak reklamáciu uznali (okamžite,alebo do 3 dní) musia ju vybaviť do 30 dní,inak môžeš žiadať zrušenie kúpnej zmluvy a výmenu za nový výrobok,alebo vrátenie kúpnej sumy. Ak sú pochybnosti treba kontaktovať SOI, určite radi poradia....
Čo sa týka rady... ja preferujem len normálne sluchátka a to Koss Porta pro, pri nich nie je čo riešiť....
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
- DDAANNAATTOORR
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Kup si nějaké sluchátka od SteelSeries nebo Razer jsou kvalitní.