Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde zvuk na PC

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
poldo
Návštěvník
Návštěvník

Nejde zvuk na PC

#1 Příspěvek od poldo »

CAute,
mam problem zo zvukovkou. Kamosovi sa snazim rozbehat pc a uz skore vsetko iden len nie zvuk.
Je tam integrovana zvukovka,MB je FRU PN13R8917 - IBM
Nemam dolu na liste znamy reprak. TAk som skusal nainsalov realtek ale pocas instalacie ma resetlo.Potom zase napise Bola vyrizena pouze cast pozadavky -ReadProcessMemory nebo WriteProcessMemory. Niekolko pokusov, skusil som aj ine instalacky a nic. Ked sa restartne komp, pise na liste:Nalezen novy hardware, potom nalezen zvukovy adapter a ponukne mi ze mi najde program na nete alebo ponukne vyhladat cestu a ani jedno ani druhe,(aj ked zadam priamo cestu-tesne pred skoncenym sa resetne a ide sa od zonvu)(cize hadware je ok len ta instalacka tam nejde -myslim) Skusil som komplet odinstalovat realtec a znovu nainstalovat a nic.
Skusil somm vygooglit aj drivers na tu MB ale nejako mi tam nic poriadne neponuklo iba program na diagnostiku a ten mi zistil ze mi nejde zvuk :roll: .............a registracia a pod.
Pobehal som nejake fora a nic som nenasiel co by pomohlo ............ze najake hotfix-i by som mal odinstalovat ci co ale nebolo to zrozumitelne.

Viete mi poradit?

Diky
P.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde zvuk na PC

#2 Příspěvek od Rudy »

Musíte nainstalovat ovladač, který stáhnete z webu výrobce desky. U jiných nebude jistota, že zvuk bude fungovat. Musíte pohledat přes Google. Někdy je to detektivka. Před pár dny jsem měl stejný problém s ovladači ke grafice TNT2 RIVA, hledal jsem na webu 2hodiny.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět