Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

OT: Google a italské soudy - zajímaly by mne vaše názory

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

OT: Google a italské soudy - zajímaly by mne vaše názory

#1 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

Přečtěte prosím toto:
http://www.zive.cz/bleskovky/konec-svob ... fault.aspx

Zajímalo by mne, co si o tom myslíte. Mě osobně to velmi rozrušilo, řekněme naštvalo. Kdyby se tenhle rozsudek bral jako průlomový, tak to bude s Internetem velmi špatné, si myslím.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: OT: Google a italské soudy - zajímaly by mne vaše názory

#2 Příspěvek od sudanec »

Je to dost masaker; neviem to posudit po stranke pravnej, ale iba po stranke moralnej. Suhlasim, ze taketo videa by nemali byt nie len na internete, ale nemali by byt vobec - avsak, kontrolovat kazde upnute video je nerealne. Ak ho google naozaj po upozorneni preskumal a stiahol, malo by to byt postacujuce.
Obrázek

iwigirl
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: OT: Google a italské soudy - zajímaly by mne vaše názory

#3 Příspěvek od iwigirl »

Upřímně si neumím představit, že by toto mohlo fungovat u nás. Provozovatel takového portálu je odpovědný až sekundárně, tzn. ve zkratce - je povinen odstranit obsah, o němž zjistí, že je závadný.. Neznamená to povinnost aktivně zjišťovat, co je obsahem.
:arrow: Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE.
:arrow: VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz
:arrow: pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal :)

Odpovědět