Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nechcene subory a zlozky
Moderátor: Moderátoři
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
nechcene subory a zlozky
zdravim, po instalacii (asi novyhc ovladacov na graficku kartu) sa mi objavila jedna zlozka s kopa subormi, ktora nejde odstranit, prekaza mi lebo je hned na disku (D:/, aby ste ma pochopili), subor je len na citanie, ale ked to zmenim, stale sa nic nedeje a neda sa vymazat, poprosil by som o radu ako sa toho zbavit, dakujem
- Blluemartin
- Návštěvník
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: nechcene subory a zlozky
subory su v ceste: I:\f1aeefe19db31f51d789
su tam dva zlozky amd64 a i386 v kazdej z tychto zloziek su 4 rovnake subory, s rovnakym formatom... msxpsdrv (nejaky katalog zabezpecenia), msxpsdrv (instalacni informace), msxpsinc.gpd (soubor GPD), msxpsinc.ppd (soubor PPD)
su tam dva zlozky amd64 a i386 v kazdej z tychto zloziek su 4 rovnake subory, s rovnakym formatom... msxpsdrv (nejaky katalog zabezpecenia), msxpsdrv (instalacni informace), msxpsinc.gpd (soubor GPD), msxpsinc.ppd (soubor PPD)
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Měl jsem takovou složku po aktualizacích IE8. Nepomohl Unlocker, KillBox, Avenger, OTM3, dokonce ani GMER.
Zabralo až smazání přes nabootování do LiveCD Linuxu.
Zabralo až smazání přes nabootování do LiveCD Linuxu.
inactive
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
moze byt ze je to od IE8, tak to skoda, s tym si asi ja neporadim, nie je nieco lahsie co by pomohlo? 

- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
-
- Vzorný návštěvník
Už si radšej zoženiem Avast! Bart ako tam pchať Linux (Teda možno len ja) 

Nech niekomu nenapadne vykať mi : )
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Stahni si http://www.hirensbootcd.net/ , vypal z iso , nech nabootovat, zvol moznost minixp, najdi slozku a smaz ji.[/quote]
nemozem pri tom nic pokazit?
EDIT
dakujem, pomohlo, subor uspesne odstraneny, btw funguje to aj na windows vista a 7? Alebo len na XP?
nemozem pri tom nic pokazit?

EDIT
dakujem, pomohlo, subor uspesne odstraneny, btw funguje to aj na windows vista a 7? Alebo len na XP?

-
- Vzorný návštěvník
V krajnom prípadne možnoNaughty píše:Jedna se o placeny produkt, pokud vim...volne ke stazeni bez registrace, jsem ho videl pouze a jen na warez scene, pokud si tym myslel, ze si ho nekde stahnes

Nech niekomu nenapadne vykať mi : )
-
- Vzorný návštěvník