Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Security tool
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Security tool
Ahoj,
do počítače se mi dostal neznámým způsobem virus Security Tool. Bližší informace o něm jsem našla tady při pročítání ostatních článků k tématu. Také mi zmizely ikony z plochy. Počítač funguje daleko pomaleji.
Chci Vás moc poprosit o pomoc.
Děkujuuuuuu
Hanka
do počítače se mi dostal neznámým způsobem virus Security Tool. Bližší informace o něm jsem našla tady při pročítání ostatních článků k tématu. Také mi zmizely ikony z plochy. Počítač funguje daleko pomaleji.
Chci Vás moc poprosit o pomoc.
Děkujuuuuuu
Hanka
-
- Návštěvník
Re: Security tool
pokusím se teď jsem na druhém kompu
mnt
mnt
-
- Návštěvník
nejde se mi tam dostat ..... teda navrhlo mi to rovnou opravu systému (reboot) .... musím se ale přiznat, že počítačům nerozumím
-
- Návštěvník
ten soubor ma 276MB?
-
- Návštěvník
jo stahuju to v dobrem kompu je to Vista už mám 30% to je fpoho (jen jsem se divila velikosti toho souboru)
-
- Návštěvník
a budu pak potrebovat boot CD?
-
- Návštěvník
tím myslím svoji zálohu systému .... tu totiž nemám ... soubory zálohované mám ale
.. slyšela jsem že se ten operační systém dá stáhnout z internetu

-
- Návštěvník
díky .. sem neschopná je mi to jasné ... sem na 80ti%
-
- Návštěvník
Nero nemam staci to presunout na disk?
-
- Návštěvník
Takhle, ja mam DVD +R protože doma nemám žádné CD zrovna, to by mohlo stačit ne? Jinak mi teď Noťas nahodil modroz obrazovku s bílým nápisem - nečo ve smyslu že to bylo preventivní opatření před zničením počítače pokud se to objeví i po restartu tak se má rebootovat nebo tak nějak
-
- Návštěvník
A program na vypalovani nemam myslim zadny ... teda jestli ma neco primo windows tak mam ten jejich
-
- Návštěvník
soubor jsem přesunula na DVD, podařilo se mi spustit nouzový režim
-
- Návštěvník
s počítačem jsem něco musela udělat když mi naskočila ta modrá obrazovka - když jsem ho teda znova zapla nabídlo mi to nouzový režim, který se teď normálně spustil... dívala jsem se, že u ostatních lidí to šlo přes nouzový režim bez ztráty dat, myslíš, že je to možné?
-
- Návštěvník
(vyřešit to takhle)
-
- Návštěvník
sakra ja mam wifi a nouzovém rezimu se mi to neprihlasi na internet .. to je v pekle (porad pisu ze zdraveho pocitace) .. virus je v notebooku