Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Možná trošku delikátní problém...

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
John Hoof
Návštěvník
Návštěvník

Možná trošku delikátní problém...

#1 Příspěvek od John Hoof »

Udělal jsem velkou chybu, a to následující: Nainstaloval jsem na Notebook Asus "nový" Windows Home Edition, který, pokud vím, není na noťasy dělaný.
Problém je v tom, že ve správě počítače nemám vůbec rozeznalou grafickou kartu a ani zvukovou kartu, takže nevím, jaký ovladač stáhnout.
Co teď s tím ?

Předem děkuji všem odvážlivcům, kteří mi přijdou poradit, nebo mi vynadat.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Možná trošku delikátní problém...

#2 Příspěvek od Rudy »

Podívejte se na výrobní štítek (měl by být ze spoda) a na webu Asusu zjistěte, zda existují ovladače na daný model NTB pro operační systém WinXP. Pokud ano, bude tam i ten ke gr. kartě. Jestliže ne, nezbude vám nic jiného, než zformátovat disk a vrátit tam Visty, ev. Win7.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

John Hoof
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od John Hoof »

Jeden ovladač už jsem díky Vám našel a letím na další.
Děkuji.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět