Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Můžu z FB chytit vir do pc?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
$nake
Návštěvník
Návštěvník

Můžu z FB chytit vir do pc?

#1 Příspěvek od $nake »

Zdarec. Jsem na fóru nový a hned mám takovou "divnou" otázku :lol: :P . Je jednoduchá. Můžu z Facebooku chytit vir do pc (např. trojana atd.) ?? Dík za odp. $nake

//Měl jsem chybu v nadpise :?:

Unlimited_Killer
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Můžu z FB chytit vir do pc?

#2 Příspěvek od Unlimited_Killer »

Samo o sobě nejspíše ne, jen když kliknete na podezřelý odkaz (může bát i od přítele!)
inactive

$nake
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od $nake »

Dík za rychlou odp. :wink: .Takže se nemusím bát, jo ? Já jsem tam chodil a potom ten pc byl nějaký pomalý vždycky....Třeba i těma testama můžu chytit vir ? Třeba test : Co zítra dostaneš za známku? atd....

Unlimited_Killer
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od Unlimited_Killer »

Pokud si stahují nějaké soubory k Vám do PC, tak nejspíše ano. Já jsem jich taky (v pořádku) několik minimálně desítek dělal, ale vir nemám. :arcisit:
inactive

kumartin
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kumartin »

Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org

Verze databáze: 4052

Windows 6.1.7600
Internet Explorer 9.0.7930.16406

30.10.2010 0:13:12
mbam-log-2010-10-30 (00-13-12).txt

Typ skenu: Úplný sken (C:\|I:\|)
Skenované objekty: 299614
Uplynulý čas: 1 hodina(y), 15 minuta(y), 49 sekunda(y)

Infikované procesy v paměti: 0
Infikované moduly v paměti: 0
Infikované klíče registru: 0
Infikované hodnoty registru: 0
Infikované datové položky registru: 0
Infikované složky: 0
Infikované soubory: 11

Infikované procesy v paměti:
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)

Infikované moduly v paměti:

Infikované klíče registru:

Infikované hodnoty registru:

Infikované datové položky registru:

Infikované složky:

Infikované soubory:
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\auta\auta.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\pretizene\pretizene.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\virtualni\virtualni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_3\kapitola 08\Ikony2\ikony2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello\Hello.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello2\Hello2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello3\Hello3.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\malovani1\malovani.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\snezeni\snezeni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\tlacitko\tlacitko.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 16\zkracenevyhodnocovani\ZkraceneVyrazy.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.

kumartin
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od kumartin »

hm...tak jsem to smaznul...

motji
VIP
VIP

#7 Příspěvek od motji »

kumartin píše:hm...tak jsem to smaznul...
Dobrý večer :)
Můžete si prosím založit vlastní topic a vložit do něj log ze Rsitu, viz můj podpis? Takto by to bylo nepřehledné, navíc rádce z tohoto topicu Vás nevidí :)
Děkuji za pochopení :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pavuk29 »

$nake píše:Zdarec. Jsem na fóru nový a hned mám takovou "divnou" otázku :lol: :P . Je jednoduchá. Můžu z Facebooku chytit vir do pc (např. trojana atd.) ?? Dík za odp. $nake

//Měl jsem chybu v nadpise :?:
4Snake: to je ako teoreticka otazka ci mozes nieco chytit v realnom zivote... Zalezi vela od toho co robis a s kym. Velmi hypoteticka otazka...
Sry za vstup :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Igorg
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Igorg »

Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pavuk29 »

Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.
MOzno by stalo za to zalozit samostatnu sekciu, pani kolegovia, venujem na to svoj cas.
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.

mickeykr
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od mickeykr »

Vir, tam je ten obrázek... + ten odkaz :D to je jen reklama dobrá
Jsem člověk, který našel svůj domov forum.viry.cz
Nic nedělejte bez rádce, můžete dojít ke kompletní ztrátě dat !
Nejsem rádce, ale chtěl bych se jím stát, ale i tak vám rád pomůžu

Microsoft Essential ke stažení !
RSIT ke stažení !

Chcete pomoct se stránkami nebo grafikou ? Nebojte se mi napsat, rád vám pomůžu

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pavuk29 »

mickeykr píše:Vir, tam je ten obrázek... + ten odkaz :D to je jen reklama dobrá
mickeykrDorazne ta ziadam: Ked nemas co k veci povedat k veci co sa ta netyka, nevstupuj do topicu. Mam pocit, ze uz trosku zachadzas dalej ako by si mal. A to si natrafil na asi najtrpezlivejsieho moda.

Igorg
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Igorg »

Pavuk29 píše:
Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.
MOzno by stalo za to zalozit samostatnu sekciu, pani kolegovia, venujem na to svoj cas.
Samozřejmě že se zaměřením na bezpečnost, tak to bylo původně myšleno, ale nenapsáno.
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.

Odpovědět