//Měl jsem chybu v nadpise

Moderátor: Moderátoři
Dobrý večerkumartin píše:hm...tak jsem to smaznul...
4Snake: to je ako teoreticka otazka ci mozes nieco chytit v realnom zivote... Zalezi vela od toho co robis a s kym. Velmi hypoteticka otazka...$nake píše:Zdarec. Jsem na fóru nový a hned mám takovou "divnou" otázku![]()
. Je jednoduchá. Můžu z Facebooku chytit vir do pc (např. trojana atd.) ?? Dík za odp. $nake
//Měl jsem chybu v nadpise
4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
mickeykrDorazne ta ziadam: Ked nemas co k veci povedat k veci co sa ta netyka, nevstupuj do topicu. Mam pocit, ze uz trosku zachadzas dalej ako by si mal. A to si natrafil na asi najtrpezlivejsieho moda.mickeykr píše:Vir, tam je ten obrázek... + ten odkazto je jen reklama dobrá
Samozřejmě že se zaměřením na bezpečnost, tak to bylo původně myšleno, ale nenapsáno.Pavuk29 píše:4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
MOzno by stalo za to zalozit samostatnu sekciu, pani kolegovia, venujem na to svoj cas.