Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Procesy
Moderátor: Moderátoři
Procesy
Čaute,
chcel by som sa spýtať či by mi niekto nemohol pomôcť ako to opraviť .. teraz čo opraviť ,no takže vždy keď spustím PC tak mi tam dole na lište jak je čas nabehnú 3 alebo niekedy 4 procesy no v Správci úloh bežia všetky čo majú no všetky sa mi tam dole nezobrazujú ,ale vždy keď sa hneď po zapnutý odhlásim a znova prihlásim už to je v pohode,lenže mňa už nebaví sa stále odhlasovať a preto sa pýtam či by niekto nevedel ako to vyriešiť . Dik za odpoveď.
P.S. pred nedávnom som mal nejakú malú háveť v PC no všetko je vyriešené .. nemôže to spôsobovať nejaký nedostatok po tom ? .. a obnovu som už skúšal a nie raz
chcel by som sa spýtať či by mi niekto nemohol pomôcť ako to opraviť .. teraz čo opraviť ,no takže vždy keď spustím PC tak mi tam dole na lište jak je čas nabehnú 3 alebo niekedy 4 procesy no v Správci úloh bežia všetky čo majú no všetky sa mi tam dole nezobrazujú ,ale vždy keď sa hneď po zapnutý odhlásim a znova prihlásim už to je v pohode,lenže mňa už nebaví sa stále odhlasovať a preto sa pýtam či by niekto nevedel ako to vyriešiť . Dik za odpoveď.
P.S. pred nedávnom som mal nejakú malú háveť v PC no všetko je vyriešené .. nemôže to spôsobovať nejaký nedostatok po tom ? .. a obnovu som už skúšal a nie raz
Re: Procesy
pomohol by niekto aj mne ?
-
- Návštěvník
start/spustit/msconfig/po spusteni
hodte screen
hodte screen
-
- Návštěvník
vypnite Deamon Tools Lite,Nero Filter Check, Adobe ARM,Adobe Reader Speed Launcher
restartnite pc a nahlaste stav
restartnite pc a nahlaste stav
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
nepomohlo ani s tým Java ..
-
- Návštěvník
pomohlo by,keby ste spravili screen tych procesov na liste a hodili ich sem
na to screen netreba proste niekedy sa mi tam zobrazia 4 ,niekedy 3 alebo 5 .. a vždy sú to tri tie čo sú tam vždy a to sú AVG , Počítačiky (že mám pripojený net),Realtek, a keď sa zobrazia 4 tak je tam aj Daemon ..
-
- Návštěvník
prave preto bolo potrebne vypat tie procesy co som vam napisal ostali tam len tie najpotrebnejsie ako avg realtek atd.
veď som ich vypol reštartol som to aj dva krát lebo pribudlo sem aj to Java .. no furt tam boli iba tie 4 alebo 3 .. a chýbal tam napriklád ukazovateľ hlasitosti (repráčik),niekedy Daemon,tá blbosť na odpojenie hardvéru napr USB ..
-
- Návštěvník
ak tomu spravne rozumiem tak vy potrebujete dostat vsetky procesy ktore su v spravcovi uloh na listu?
oni sú sputené v správcovi ale dole sa nezobrazujú .. no po odhlásení sú tam nechápem prečo
.. a môzeš/te mi tykať

-
- Návštěvník
ok
prejdite na listu, pravym vlastnosti ,vlastni,zobrazi sa vam toto

hodte screen

prejdite na listu, pravym vlastnosti ,vlastni,zobrazi sa vam toto

hodte screen
nepomohlo ani keď som si to ponastavoval ..