Acer Aspire 5101 AWLMi
jakékoliv zařízení USB, tak mi zamrzne počítač a musím udělat hard reset. Pravděpodobně si za to můžu sám, můj počítač byl už neúnosně pomalý, tak jsem se dal do úklidu a možná jsem vypnul něco co jsem neměl. Použil jsem CCleaner, Malwarebytes, MSconfig. Počítač se tedy velmi zrychlil, ale to USB mně štve.
Už jsem zjistil ze v souboru: service.msc musím mít zapnuté všechny plug and play služby. Jedna nebyla, tak jsem ji aktivoval, ale nepomohlo to.
Odinstaloval jsem ovladače USB a sami se znovu nainstalovali při zapnutí. Ve správci zařízení vše vypadá ok.
Mám dvě myši a jednu z nich tedy připojím, ale není rozpoznána windowsama. Ostatní zařízení (myš, iPod, tiskárna) způsobují zamrznutí.
Možná je to už hardware problém, tiskárna až do minulého týdnu fungovala bezchybně, ale windows měli problém s nalezením myši už několik měsíců zpět. Jednou fungovala a jindy byla jako neznámý hardware. Mám tři porty a u všech je to stejné. Když do USB vložím iPod, tak ten bliká, tzn proud do něj asi jde... Akorat comp zatuhne...
Ještě si říkám, že bych zkusil přeinstalovat nějaké další drivery, ale nevím moc jaké...
Mám Phoenix Bios, takze tam zadnou moznost k nastaveni USB jsem nenasel.
Tak to je vše co mně teď k mému problému napadá. Tak pokud máte nějaké tipy, co bych měl ještě vyzkoušet, tak je uvítám!

Díky.
H.