Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

ZMĚNA IP

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

ZMĚNA IP

#1 Příspěvek od snadnoPLUS »

MOC PROSÍM O POMOC, POMŮŽETE MNĚ NĚKDO ZMĚNIT IP ADRESU??

MÁM BAN NA WEBU A NEMŮŽU SE TAM PROTLAČIT:( :boxed:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: ZMĚNA IP

#2 Příspěvek od Rudy »

To asi nepomůžeme. Pokud jste někde dostal ban, zřejmě k tomu byl nějaký důvod. A my zase nemáme důvod něčí rozhodnutí svévolně měnit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od snadnoPLUS »

ahoj Rudy, no to že mám BAN neprávem tady nebudu rozvádět, jde o to že to je na IP a nemůžou se tam dostat i moji kamarádi ze svých nicků, jen jsem myslel že mně tady někdo poradí kdo se vyzná, nejde o to že budete hodnotit zda je to ban právem nebo ne, ale zda to umíte nebo ne????????

děkuji za rady:(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Umíme. Ale pokud máte ban neprávem, vyřiďte si to s tím, kdo vám ho dal. Uznejte sám, že my tady nejsme vůbec oprávněni, něco podobného udělat. Já myslím, že ono to bude spíš právem. Pokud by to tak nebylo, jistě by jste z nás netahal podobnou fintu. Berte na vědomí, že ode mne se nic nedovíte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od snadnoPLUS »

OTÁZKA ALE NELEŽÍ ZDA MÁ M PRÁVEM NEBO NEPRÁVEM BAN, KTERÝ DOSTÁVAJÍ LIDÉ DNES A DENNĚ, ALE ZDA UMÍTE ZMĚNU IP, POKUD ANO A NEJSTE SCHOPNI PŘEDAT INFORMACI DÁLE TAK JE EXISTENCE TOHOTO WEBU CELEM SMĚŠNÁ, KOUKNĚTE SE PO INTERNETU, KDE SE O ZMĚNĚ IP BAVÍ, VŠUDE JE DŮVODEM ZÁKAZ NA NĚKTERÉ STRÁNKY A UŽ NIKOHO NEZAJÍMÁ ZDA JE TO OPRÁVNĚNÉ, JE JEN OTÁZKOU ZDA MÁŠ NĚCO NABÍDNOUT NEBO NE, POKUD MÁŠ A NECHCEŠ PORADIT TAK SI MŮŽETE JÍT HRÁT NA PÍSKOVIŠTĚ, AHOJ VŠEM!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Pokud vám to ještě nestačí, pak:

1. IP změnit umíme.
2. Nejsme oprávněni tuto informaci sdělit komukoli, kdo ji chce zneužít. Jsme seriozní fórum a nebudeme dávat návody k podvodům.
3. Pokud znáte nějaké jiné fórum, kde so o tom běžně baví, běžte tam a zeptejte se jich.

Tímto končím tuto debatu.

Varování:

snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od snadnoPLUS »

lol¨ :lol:
tak to je konečná, k podvodům??? my jsme si asi nerozuměli pane, já se jen chci dostat zpět na diskuzy kde mám teď zákaz a né žádný podvod, lol, raději jdu, off :lol: :lol: :lol:

snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od snadnoPLUS »

při zamyšlení proč vlastně změna IP existuje příjdeš na to že si si to vlastně ani zjištovat nemusel, pokud sis to zjistil a víš jak to změnit tak si asi chtěl spáchat podvod :DD

ono asi změna IP k něčemu slouží a pokud sis myslel že si IP lidé mění kvůli tomu že se jim to číslo nelíbí a chtějí mermomocí jiné tak to upřímnou soustrast:(

snadnoPLUS
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od snadnoPLUS »

zkusím TOR, měj se:(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudy »

Jistěže slouží. Ale nebudu poskytovat návod, který byste zneužil k přístupu někam, kam vám to někdo, kdo měl k tomu nějaký důvod, zakázal. Zde zamykám.

Varování:

Zamčeno