Nastavila jsem si svuj ucet ktery musi byt chraneny heslem pri nabehu systemu v uvodni obrazovce v sekci uzivatelske ucty.
Bohuzel kdyz startuje system XP vubec se mi neukazuje oblast uvodni obrazovky s mojim uctem a chranenym heslem,ale system hned okamzite projde do mojeho profilu uctu,to znamena,ze pri zapnuti pocitace se mi muze kdokoli dostat do systemu okdyz ve spravci uzivatelske ucty je muj ucet chranen heslem.
Kdyz se odhlasim,nebo prepnu uzivatele tehdy se mi objevi uvodni obrazovka ktera zada po uzivatelovi heslo na muj ucet
Nekde je proste chyba v registrech systemu pocitac je ohrozen vykradanim citliv dat heslo a uvodni obrazovka mojeho uctu pri zapnuti a nabehu systemu XP,nereagujeyale okamzite nabehne na muj profil.
Prosim pomozte co mam delat jak donutim system XP,aby pri startu ukazoval uvodni obrazovku a zadal ode me heslo mojeho uctu.
Jsem sprosta nezkusena lama co se v tom nevyzna a je zavisla na pomoc radce nebo moderatora .
Uzivatelsky ucet mi aktualizuje,ze muj ucet je chraneny heslem,ale ten fakt funguje jenom kdyz se odhlasim nebo prepnu na jini ucet.
Nechci sama zasahovat rada bych uvitala externe programy co mi zabezpeci system pri nabehu startu ochranu heslem.
Dekuji za pomoc,budu cekat,ale myslim si,ze je potreba neco nastavit co to fakt nevim