včera jsem se ptal na nějaký německý antivir, odpověď jsem dostal, ještě jednou děkuji

Dnes bych se z dovolením chtěl zeptat na produkt od firmy Kasperky Lab. Vezmu to zkraje, mám čtyři počítače z nichž dva používám denně, druhé dva téměř vůbec a v současné době jsou z důvodu absence antivirového programu vypnuté. Na jednom z funkčních PC používám NIS 2010, na druhém Eset Smart Security a jistím se antispywarovým programem PC Tools Doctor.
Prohlédl jsem si témata v nichž jsou odkazy na testy těchto významných pomocníků a přečel jsem si různé názory. Použil jsem funkci hledat, omlouvám se pokud špatně, ale o programu Kaspersky jsem se moc nedozvěděl. Nežádám žádnou podrobnou analýzu, to bych si nedovolil, ale poprosil bych o pár krátkých větiček k programu Kaspersky Internet Security 2010. Tento program bych chtěl použít pro třetí PC. Na čtvrtý dám patrně hojně doporučovanou free verzi Avira a zatím nevybraný firewall. Firewall jste mi už doporučili a tak mám situaci značně usnadněnou, budu vybírat ze Zone Alarm nebo Keiro Sunbelt.
Děkuji mnohokrát.