Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

po přihlášení do Windows se hned sám odhlásí

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rehak
Návštěvník
Návštěvník

po přihlášení do Windows se hned sám odhlásí

#1 Příspěvek od rehak »

Dobrý den.

Po přihlášení živatele do Windows XP Prof. se začne hned sám odhlašovat.
Zadám uživatelské jméno a heslo, načítá se osobního nastavení... a hned v zápětí je vidět odhlašování, ukončování připojení k síti... a uživatel je hned odhlášen.

Z počítače jsem odstranil trojské koně:Win32/TrojanDownloader.Bredolab.AA, Win32/Agent.TZL a po restartu jsem se nedokázal přihlásit.

Prosím o radu.
děkuji

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: po přihlášení do Windows se hned sám odhlásí

#2 Příspěvek od stell »

zdravim
musel si zmazat userinit.exe
:arrow: Restart-ako do nudzoveho rezimu mackat F-8-v menu vybrat posledna znama konfiguracia-odskusat,napisat
:arrow: ak ani tak nepojde sa prihlasit skus vojst do nudzoveho rezimu a potom napisat a zacneme liecenim,
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

caRrrnifex.
Přítel fóra
Přítel fóra

#3 Příspěvek od caRrrnifex. »

<<< omluva za vstup >>>

zdravim

zkuste prosim nejdrive kroky, ktere doporucil stell, pokud se stale nedari prihlasit ani v nouzovem rezimu a nechcete delat opravnou nebo novou instalaci op. systemu, me pomohlo nasledujici:

I.
1. vlozit do mechaniky instalacni CD Windows XP --> v BIOSu nastavit boot z mechaniky --> spustit instalaci z CD --> v prvnim okne "Vita vas instalacni program" stisknutim klavesy "R" spustit Konzolu pro zotaveni --> vybrat instalaci, ke ktere se chcete prihlasit (zpravidla "1:") --> 1 --> Enter --> zadat pripadne heslo --> postupne zadat a potvrdit enter:
map (pro zjisteni oznaceni disku, mechanik)
cd \
expand "X:\i386\userinit.ex_" "Y:\windows\system32\" (X - oznaceni mechaniky; Y - oznaceni disku s instalaci Windows) --> pokud je treba, povolit prepsani souboru "a"
exit (pro restart systemu) --> zkusit se znovu prihlasit
pokud se ani po tomto kroku prihlaseni nedari, je nutne opravit informace v registrech:

II.
1. na funkcnim PC vytvorit v poznamkovem bloku novy soubor s libovolnym nazvem (napr. login.txt), do neho zkopirovat nasledujici:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Userinit"="C:\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe,"

2. zmenit priponu souboru login.txt napr. v Total Commanderu na login.reg

3. stahnout program pro tvorbu boot CD Bart PE (diky moc za doporuceni) http://www.nu2.nu/pebuilder/download (self-installing package)

4. stahnout plug-in do programu PE Builder s nazvem RunScanner http://www.paraglidernc.com/plugins/plugins.htm

Pouziti utilitky PE Builder:

1. nainstalovat/spustit stazenou utilitu PE Builder (pri instalaci je mozno zapnout cestinu)

2. v PE Builderu:
Zdroj: - nastavit CD mechaniku s vlozenym instalacnim CD Windows XP

Uzivatelsky adresar: (pridat soubory a slozky z tohoto adresare) - nastavit cestu k souboru login.reg, ktery jsme vytvorili na zacatku

Vystupni adresar: - libovolne misto na pevnem disku

3. v hornim menu zvolit Builder --> Plugins (nebo pomoci kl. F4) --> Pridat --> zvolit cestu ke stazenemu pluginu RunScanner (v nasem pripade RunScanner10022.cab) --> zkontrolovat ve sloupci Zapnuto, zda je nami pridany plugin aktivni (moznost Ano)

4. v oddile Vystupni medium: - zvolit Vytvorit ISO obraz a zvolit umisteni, kam se ma obraz ulozit --> tl. Spustit

5. vytvoreny obraz otevrit ve vypalovacim programu napr. Nero a vypalit

6. vytvorene CD vlozit do nefunkcniho PC, nastavit bootovani z CD mechaniky

7. po spusteni systemu z CD nemusite zapinat podporu pro sit, v menu zvolit moznost GO --> Programs --> System Tools --> Remote RegEdit --> po spusteni se nabidne moznost nacteni profilu vytvorenych ve vasich Windows --> zvolit svuj profil (nebo zatrhnout moznost aplikace na vsechny nalezene profily) (pokud se po spusteni programu RegEdit zobrazi chybova hlaska "No Windows installation found!!!", aplikace Bart PE nenalezla pripojene zadne pevne disky, budete muset do bootovaciho CD pomoci programu nLite pridat podporu pro vas chipset, ale snad budete mit stesti ;) )

8. ve spustenem okne zvolit File --> Import --> zvolit cestu na CD mechaniku, kde v rootu uvidite ulozeny soubor login.reg (soubor muze mit neznamou ikonu, nevadi), soubor otevrete volbou Open --> probehne hlaseni o uspesnem importu informaci do registru

9. zavrit editor registru, restart PC pres Go --> Shut down --> Restart --> nabootovat z disku --> prihlasit se do systemu ;)

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

Nějaká bootovací CDčka mám na svých stránkách - http://vrtulex.secit.sk/index.php?page=9 - jedno z nich je založené na BartPE, což je v podstatě vytvořené použitím programu PE Builder.

Nedávno jsem znovu sepsal věci ohledně tohoto problému. Je to i někde tady na fóru (několik let staré) - http://www.secit.sk/content/probl-m-nemo-nosti-p-ihl-en

Cmelda
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Cmelda »

Zdravím

Mám uplně stejný problém. Bohužel mě to nepustí ani do nouzového režimu.
Vyzkoušel jsem rady od caRrrnifexe, první nepomohla a při pokusu o RegEdit mi to při otevření Login.reg hodi chybu : x:\Login.reg nelze importovat: Vybraný klíč je neplatný.

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

Takže jste spustil systém z CD a pokusil se importovat ten .reg soubor?

+ Nabootujte systém z BartPE CD a pusťte si regedit.
+ Označte klíč HKEY_LOCAL_MACHINE a v menu "Soubor" (to nejlevější) vybrte "Načíst podregistr".
+ Systém po vás bude chtít název podklíče, ten si vymyslete - třeba "userinit".
+ Dále po vás bude požadován soubor registru, který chcete načíst. Vyberte C:\windows\system32\config\SOFTWARE. (předpokládá se, že váš systém je nainstalován na disku C).
+ Nyní se v HKEY_LOCAL_MACHINE objevý podklíč "userinit", rozbalte jej a jděte do Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
+ Změňte obsah hodnoty "Userinit" na "c:\windows\system32\userinit.exe".
+ Označte podklíč "userinit", který jste vytvořil přes "Načíst podregistr" a v menu dejde "Uvolnit podregistr".
+ Restartuje a pokuste se nabootovat normálně z disku.

Cmelda
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Cmelda »

Ano pokusil jsem se importovat ten .log ale nešlo to.

Postupoval jsem podle vaší rady ale pri výběru souboru jsem měl ve složce C:\windows\system32\config\ dvakrát soubor SOFTWARE
při volbě prvního to nešlo u druhého mi to už vytvořilo podklíč "userinit".
Ovšem další problém se vyskytl když jsem chtěl "Uvolnit podregistr", kdy mi to napsalo, že : "Nelze uvolnit.Přístup odepřen".

Pak jsem zkusil jít normálně přes HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon a tam jsem změnil
hodnoty Userinit z "C:\\WINDOWS\\system32\\noss.exe," na C:\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe," a už to v pořádku jede, nevím jestli jsem to nejak nepokonil
páč se mi nedaří rozjet internet a spostu dalších fncí ale to bude problém spíše s virama které mi to celé zavinily...

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vrtule »

Aha, to vypadá, že BartPE tu má jisté odlišnosti, na které jsem pozapomněl. Hlavně, že se již přihlásíte.

Peterius1
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od Peterius1 »

Zdravím, mam rovnaky problem. Antivirom som si vymazal zrejme nejake dolezite subory a teraz po prihlaseni ma windows automaticky odhlasi. Nainstaloval som si dalsi windows ale nutne potrebujem opravit ten stary :( Prosim poradte co spravit, ktory postup co tu uvadzate funguje?

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

Lehká modifikace tohoto postupu by měla fungovat:
Zdravím,

Takže jste spustil systém z CD a pokusil se importovat ten .reg soubor?

+ Nabootujte systém z BartPE CD a pusťte si regedit.
+ Označte klíč HKEY_LOCAL_MACHINE a v menu "Soubor" (to nejlevější) vybrte "Načíst podregistr".
+ Systém po vás bude chtít název podklíče, ten si vymyslete - třeba "userinit".
+ Dále po vás bude požadován soubor registru, který chcete načíst. Vyberte C:\windows\system32\config\SOFTWARE. (předpokládá se, že váš systém je nainstalován na disku C).
+ Nyní se v HKEY_LOCAL_MACHINE objevý podklíč "userinit", rozbalte jej a jděte do Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
+ Změňte obsah hodnoty "Userinit" na "c:\windows\system32\userinit.exe".
+ Označte podklíč "userinit", který jste vytvořil přes "Načíst podregistr" a v menu dejde "Uvolnit podregistr".
+ Restartuje a pokuste se nabootovat normálně z disku.
Jenom nebootujte z bootovacího CDčka, ale normálně najeďte do toho druhého (fungujícího) systému a odtud načtěte podregistr... bude ve složce X:\Windows\system32\config, kde X je písmeno disku, kde je nainstalován nefunkční systém (asi to nebude C).

megabyte
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od megabyte »

Dobrý návod.
Ja som to nabootoval z ERD a v registroch som dopisal záznam lebo tam vôbec nebol .
Všetko ide teraz ako má .
Dík za pomoc .

scigi
Návštěvník
Návštěvník

#12 Příspěvek od scigi »

Dobrý den, mám uplně stejný problém. Zajímavé je, že soubor userinit.exe ve windows byl a v registrech Winlogon - položka userinit byla taky a správně ukazovala na soubor userinit.exe. tak si nevím rady proč se pořád nemohu přihlásit. Díky za jakoukoliv radu

motji
VIP
VIP

#13 Příspěvek od motji »

Dobrý večer :) ,
založte si prosím vlastní topic, takto by se to pletlo. děkujeme za pochopení :) .
V nouzovém režimu se také odhlašuje?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět