Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

wowexec.exe

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
j1rka
Návštěvník
Návštěvník

wowexec.exe

#1 Příspěvek od j1rka »

Ve správci uloh se mi zobrazil nějaky divný proces který buď tam nikdy nebyl nebo jsem si jej nevšiml.

Nějak se mi ale nelíbí jelikož je nějak divně odsazen a hlavně ve čtvrtem sloupci se nezobrazuje kolik zabíra RAM (teda aspoň myslím že ten sloupec zobrazuje to zatížení ram nebo co)

Co je to za proces? Není to něco špatného?
Přílohy
proces
proces
su2.png (87.64 KiB) Zobrazeno 8167 x

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: wowexec.exe

#2 Příspěvek od Čarls »

http://support.microsoft.com/kb/320127/cs
Mělo by to být toto po restart by měl zmizet
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

j1rka
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od j1rka »

Aha. Jinak ale ja mam windows visty home premium 32bit a ten článek je myslím na xp :o

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od Čarls »

j1rka píše:Aha. Jinak ale ja mam windows visty home premium 32bit a ten článek je myslím na xp :o
Zkus restart a pokud nezmizí budem patrat dál ale myslím že to bude pryč pak sleduj při ktere aplikaci se znova objeví
SENECA

j1rka
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od j1rka »

jj...tak jsem restartoval a už tam není díky.

P.S.: zobrazuje ten čtvrtý sloupec kolik mico zabírá ram nebo jak to mám popřípadě nastavit aby to tak zobrazovalo?

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od Čarls »

j1rka píše:jj...tak jsem restartoval a už tam není díky.

P.S.: zobrazuje ten čtvrtý sloupec kolik mico zabírá ram nebo jak to mám popřípadě nastavit aby to tak zobrazovalo?
Jinak ten proces co jste psal jen při spuštěné aplikaci
Přílohy
2008-09-27_201836.png
(53.71 KiB) Staženo 2438 x
SENECA

j1rka
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od j1rka »

No to je právě to že ja tam nemám to využití paměti. A nevím které z toho paměť-xxxxxxx mám zaškrtnout pro to abych zjistil kolik mi jaká aplikace bere ram.
Přílohy
pam.png
pam.png (15.5 KiB) Zobrazeno 8141 x

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od Čarls »

j1rka píše:No to je právě to že ja tam nemám to využití paměti. A nevím které z toho paměť-xxxxxxx mám zaškrtnout pro to abych zjistil kolik mi jaká aplikace bere ram.
Zkus pracovní sada a nestrankovaný font (proč to měněj v nazvech na vistach to nepochopím Osobně nemám visty ) :(
SENECA

j1rka
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od j1rka »

Ale co dám to sem nechce se mi zbytečně zahlcovat forum. Takže: V mojí uživatelské složce v dokumentech (pod vistama) se mi vytvořil soubor pinfect (zip). Nevíte co by to mohlo být? Co jsem tak hledal tak to má asi něco s mwav ale nejsem si jistý jelikož anglicky neumím. Jak je to? Mohu ho smazat?

P.S.: když už jsme u toho mwav tak ten program mám jak odinstalovat stačí jej jen smazat klasicky z plochy od kud jsem jej spouštěl (čili ten program se neinstaluje?)

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od Čarls »

j1rka píše:Ale co dám to sem nechce se mi zbytečně zahlcovat forum. Takže: V mojí uživatelské složce v dokumentech (pod vistama) se mi vytvořil soubor pinfect (zip). Nevíte co by to mohlo být? Co jsem tak hledal tak to má asi něco s mwav ale nejsem si jistý jelikož anglicky neumím. Jak je to? Mohu ho smazat?

P.S.: když už jsme u toho mwav tak ten program mám jak odinstalovat stačí jej jen smazat klasicky z plochy od kud jsem jej spouštěl (čili ten program se neinstaluje?)
JJ mělo by to být Mwav http://forums.mwti.net/viewtopic.php?t=38
Vymazal bych ručně tempy na xp se rozbaluje do Tempu C:\Documents and Settings\Vaše jmeno\Local Settings\Temp
a odtud se spouští.
SENECA

kubas789
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od kubas789 »

wowexec.exe je součást NTVDM.exe (NT DOS VIRTUAL MASHINE)
kde najdu NTVDM? ve windows 32bit
windows 64bit neumí 16bit programy ani nemá dos po zadání příkazu mem

Odpovědět