Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

stremovaci služby neustále restarty

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
enemy666
Návštěvník
Návštěvník

stremovaci služby neustále restarty

#1 Příspěvek od enemy666 »

Pořídil jsem si novy hp elitebook 745 g4 ,šlape jako hodinky ,má všechny aktualizace windows 11, aktuální grafické ovladače ,ale mám problém se službou xbox game pass, pokaždé jak službu dobrovolně ukončím nebo jak chci změnit v menu nastavení grafiky tak se pokaždé notebook restartuje ,řikám si jestli to neděla nějaký zabezpečovací program od HP , u žadných jinych značek mi to nikdy nedělalo ,a to jsem měl,acer,asus,fujitsu ,poslal bych tady Minidump ale už ani nevím jak se to po těch letech děla

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: stremovaci služby neustále restarty

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Fórum viry.cz je bezpečnostní fórum a neřeší herní problematiku. Viz https://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=5601 (bod 9). Obraťte se na některé herní fórum.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět