Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Přehřívání notebooku
Moderátor: Moderátoři
Přehřívání notebooku
Nevíte někdo jak na přehřívání NTB? Vždycky měl při plný zátěži nejvejš 70 stupňů, teď to leze na 100 a už jednou spadl
Táta to bohužel neřešil, protože ho nezatěžuje a nevšiml si toho, a teď ho mám u příbuzných a mám starosti.

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehřívání notebooku
Zdravím!
V prvé řadě musí být čistý chladicí kanál a větrák se musí točit. K vyčištění je nutno NB rozebrat a vyčistit kanál, chladič a příp větrák. Nepoužívejte vysavač, statika by moha zničit základní desku! Pokud nemáte stlačený vzduch, postačí jemný štětec a pak vyfoukat.
V prvé řadě musí být čistý chladicí kanál a větrák se musí točit. K vyčištění je nutno NB rozebrat a vyčistit kanál, chladič a příp větrák. Nepoužívejte vysavač, statika by moha zničit základní desku! Pokud nemáte stlačený vzduch, postačí jemný štětec a pak vyfoukat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
chladicí kanál vypadá až na malý kousek prachu čistě, za mřížku na ventilátor nevidím
Takže pokud si to netroufám rozebírat tak jedině servis co?

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak nějak. Důvodem přehřátí může být také zaplevelený systém, nebo hw vada zákl. desky. V obou případech by se to negativně projevilo na chodu systému (záseky, padání apod).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Na rozebrani notebooku neni nic sloziteho - youtube je plny videonavodu 

Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.