Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Verejná IP adresa

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukasenko10
Návštěvník
Návštěvník

Verejná IP adresa

#1 Příspěvek od Lukasenko10 »

Dobrý deň, mám možnosť zobrať od providera verejnú IP. Ale keďže som vyštudoval cisco, tak sa trošku toho bojím.Má síce mnoho super výhod, no bojím sa, že hockto môže potom sledovať moju činnosť (teda strata súkromia), útoky (i keď mám router domáci, kde je zabudovaný firewall). Potrebujem to však kvôli SONY PlayStation 4, ktorý mi blokuje prístup práve pre to, že asi mnoho uživateľov bolo pod mojou súčasnou verejnou - pod ktorou sa nachádza ďalších 100 ľudí možno.
Viete mi prosím poradiť, ako sa čo najlepšie rozhodnuť?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Verejná IP adresa

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud si ještě nainstalujete osobní FW, řádně mu nastavíte pravidla, není čeho se bát. Veřejnou IP mám i já (sice nedělám na netu nic nezákonného, ba ani tajného) a nic se neděje.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Lukasenko10
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Lukasenko10 »

Ani ja nerobím nič nelegálneho, ale tak predsa je to už menšie súkromie.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

To jistě je, ale pokud budete mít systém řádně zabezpečen a dodržovat bezpečné chování na webu a při příjmu pošty, nemělo by se nic stát.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět