Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Výpadky wifi

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Mitn
Návštěvník
Návštěvník

Výpadky wifi

#1 Příspěvek od Mitn »

Dobrý den,
mám takový problém s wifi na mém NTB - Dell Vostro 3560. Dával jsem čistou instalaci win 10 (mám win aktivované a legální). Po instalaci si win stáhl veškeré ovladače. Co nestáhl win update, jsem stáhl já s oficiálních stránek Dell. Po kontrole ve správci zařízení mám veškeré ovladače nainstalované a aktuální. A teď k tomu problému. Posledních čtrnáct dní pozoruji časté výpadky wifi a to jak doma, tak především v práci. Wifi jede, najednou se nejde k webu připojit, na hlavním panelu u ikony wifi se objeví červený křížek a čtu, že žádná wifi síť nebyla nalezena. Dám příkaz "odstranit obtíže".....adapter se restartuje a win mi napíše, že problém s adaptérem byl opraven. Opět wifi chvíli jede. Pak po určité době zase vypadne. Zkoušel jsem ovladač adaptéru odinstalovat a opět nainstalovat. Beze změny. Předem děkuji za radu. M

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky wifi

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste změnit polohu vůči routeru (třeba přechodem do jiné místnosti.).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět