Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Program na kontrolu HDD

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Sirius
Návštěvník
Návštěvník

Program na kontrolu HDD

#1 Příspěvek od Sirius »

Zdravíčko,

mám problémy s notebookem, které jsem zde již řešil. Nicméně známý, který se v počítačích hrabe už nějakou tu řádku let mi poradil, ať ozkouším Hard Disk nějakým programem, který zjistí zda funguje správně. Díval jsem se tak po internetu, ovšem našel jsem jen samé programy které by chtěly disk hned opravovat. A ani jeden program moc důvěryhodně nevypadal, takže se vcelku bojím, aby mi ho spíš ještě nedodělal. Můžete mi prosím poradit nějaký, který je důvěryhodný a disk jen zkontroluje ? Na chyby v HDD stačí CHKDSK, ne program třetí strany. Chci zjistit zda nejde o mechanickou závadu. Děkuji :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Program na kontrolu HDD

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Program na kontrolu disku používáme tento: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ldiskinfo/ .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sirius
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Sirius »

Tak diskem to nebude, stav má dobrý. Zbývá už tedy jen čistá instalace Windows. Recovery, které mi Asus poskytl zjevně zanechává registry z Windows 10, které pak v PC dělají bordel. Nyní už mi totiž opět nabíhají opravy systému po startu a BSOD :)
Děkuji za radu :worship:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno