Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Tovární nastavení Windows 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Embr
Návštěvník
Návštěvník

Tovární nastavení Windows 7

#1 Příspěvek od Embr »

Dobrý večer :)

Věřím, že společně tento problém vyřešíme.
Takže:

Mám Window 7 64bit --> Nemám žádné CDčko se systémem ale mám Skrytý oddíl. Obrázek
Jak vidíte, je v pořádku.
Dále bych řekl, že problém je na notebooku od výrobce Asus.

Teď co mám za problém.
Loni, jsem si dělal na notebooku tovární nastavení. Počítač sem prostě hodil do základu, jako když sem ho koupil. Bylo to z důvodu, že byl přeplácaný. Letos, mi to moc nevyšlo s čistotou, tak sem to chtěl udělat znova. Chci prostě hodit do továrního nastavení. Nechci žádné čističe na to co tu nechci. :) Snažil sem se dnes dát počítač do továrního nastavení ale nejde to. Spustím PC ---> Zmáčknu F8 ---> Dám Enter --> Naběhne CMD příkaz. řádek, ten odkřížkuju protože se tam nic neděje. (hodinu sem to měl a nic, jen černo) ---> a pak vyberu jazyk, že souhlasím s podmínkama a poslední nabídka je jak to chci. Jestli chci udělat jenom Disk C, nebo to rozdělit do C a D a nebo jestli to chci mít jen ve skrytém oddílu. Žádná možnost nejde. Klikni na C+D ukáže se CMD řádek, že to pracuje a pak další a další, jak to pracuje až nakonec ERROR.

A popořadě jak to jde, než je chyba:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

vážně už nevím co dělat :'(
Prosím vás o pomoc :)

Ještě dodám, že PC stále funguje. Nic se s tím nestalo. po restartu zase běží ale nejde to tovární nastavení..

m0ple
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Tovární nastavení Windows 7

#2 Příspěvek od m0ple »

Zdravim! :)

Pokud to nefunguje, budete si muset sehnat instalacni DVD od vyrobce notebooku...

Alternativni varianta by byla toto: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=907&t=1235731

Odpovědět