Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Seká se nehorázně Pc

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Mauric
Návštěvník
Návštěvník

Seká se nehorázně Pc

#1 Příspěvek od Mauric »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jako obyčejný Laik :?: Zapnu Pc v nouzovém režimu a běží jako pomásle ale jak mile je v normálu tak se nehorázně seká zkoušel jsem obnovit systém a nic .. mám na nich Windows 7 32 b Díky moc. Tom. :thumbsup:

Mauric
Návštěvník
Návštěvník

Re: Seká se nehorázně Pc

#2 Příspěvek od Mauric »

Mauric píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat jako obyčejný Laik :?: Zapnu Pc v nouzovém režimu a běží jako pomásle ale jak mile je v normálu tak se nehorázně seká zkoušel jsem obnovit systém a nic .. mám na nich Windows 7 32 b Díky moc. Tom. :thumbsup:

vyosek
VIP
VIP

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Ta citace sveho vlastniho prispevku je proc a ma byt jako co :???: :???: :???:

:arrow: Jinak to muze byt tim, ze je tam nejaka havet, brzda a podobne
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Mauric
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Mauric »

Omlouvám se za tu citaci ta k tomu nepatří :closed:

Jinak neporadil by jste nějaký postup ? Já už vážně nevím čím by to mohlo být v nouzáku vše jede jak má..

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Dejte log z FRST http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=132509 a mrknem jestli tam neni nejaka neplecha
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět