Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Virus decode@india.com

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stovi
Návštěvník
Návštěvník

Virus decode@india.com

#1 Příspěvek od Stovi »

Ahoj, mam pravdepodobne celkem zavazny problem s virem. Mam pujceny pc ktery jel porad na plno ikdyz jsem nic nedelal, pres noc jsem ho nechal projet anti malwarem od malwarebytes (nalezen a zneskodnen 2x trojan a nejaky drobnosti) a rano se jeste instalovaly aktualizace. Restartuju pc a vyskoci na me na plose napis ze muj pc je nakazen virem a ze je nemozny zalohovat data at napisu na email xxxx..proste tohle -http://www.removepcvirusnow.com/remove- ... s-from-pc/ ..jelikoz tam je dost podstatnych dat a ne mych, jak bych mel postupovat? Da se na ten navod spolehnout ? Nechci nic podcenit, jsem z toho spatnej..

Dalsi vec, nevim jestli zpusobena aktualizacema nebo virem, uz po treti se mi restartuje win a pri startupu napis - konfigurace se nezdarila, vraceni zmen.

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Virus decode@india.com

#2 Příspěvek od stell »

Zdravim
V ziadnom pripade nepostupujte podla vselijakych navodov co najdete na internete.
V ziadnom pripade nepouzijte ziaden cistiaci nastroj, uz to bla chybou,ze ste spustali malwarebytes.
Smejd uz urobil svoje, v prvom rade ide o zachranu dat.
Desifrovanie suborov, zasifrovany s cryptolockerom decode@india.com,NIE JE MOZNE.

Ak este nie je neskoro, obrate sa na nasu sluzbu www.neslape.cz, a pozriem sa ,ze co sa da este urobit s datami.
Ak pocitac stale sa restartuje, nabotujte do nudzoveho rezimu so sietou.
Vela Stastia.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět