Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

modrák

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vr9
Návštěvník
Návštěvník

modrák

#1 Příspěvek od Vr9 »

Dobrý den, můžu poprosit o názor či radu? nevím si rady, po výměně disku a přeinsalování win7 ultimate x64 mi to po třech dnech hodilo BSOD. viz obrázek. Co to může znamenat? jedná se o notebook.
Přílohy
bsod.jpg
bsod.jpg (103.77 KiB) Zobrazeno 1214 x

Roli
VIP
VIP

Re: modrák

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, ty sedmičku už na tom noťasu byli ?

Dej mi sem aktuální log z Rsit.

Stáhni a nainstaluj Debugging Tools For Windows .

Přes Start >> Všechny programy vyhledej program s jménem WinDbg ve složce Debugging Tools for Windows a spusť.

Ve Windows Vista a Windows 7, spusť WinDbg jako administrátor (budeš přistupovat do adresáře Windows)

První co budeš muset nastavit je cesta k symbolům. Klikni na File -> Symbol File Path a zde nastav http://msdl.microsoft.com/download/symbols

Nyní můžeš začít analyzovat BSOB.

Klikni na File -> Open Crash Dump a najdi složku C:\Windows\Minidump.

Ve složce Minidumps se nacházejí soubory Minixxxxxx-xx.dmp (xxxxxx-xx je datum a pořadové číslo).

Pokud je složka prázdná neměl jsi ještě žádnou BSOD nebo jsi jí vymazal.

Jakmile soubor otevřeš začnou se načítat symboly a po chvilce můžeš zadávat přikazy do přikazového řádku, kde stačí napsat !analyze -v

nebo kliknout myší na příkaz.

Nejdůležitější parametry, které tě mohou zajímat jsou :

PROCESS_NAME (jméno procesu, který způsobil chybu),

IMAGE_NAME

MODULE_NAME

(tyto tři hodnoty mi sem nakopíruj nebo je stačí zadat do Googlu a řešení je jako na dlani)
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět