Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém se spuštění windows 8.1

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Trebuchet3875
Návštěvník
Návštěvník

Problém se spuštění windows 8.1

#1 Příspěvek od Trebuchet3875 »

Dobrý den, vlastním notebook s předinstalovanými a originálními windows 8.1
Prolém nastal před dvěma dny kdy jsem pustil notebook a po standartním logu MSI mi vyjela modrá obrazovka s hláškou : Recovery
Your PC needs to be repaired.
The boot Configuration Data for your PC is missing or contains errors.
File:BootBCD
Error code:0xc000014c.
Youll need to use therecovery tools on your installation media(like a disc or USB device),contact your system administrator or PC manufacturer.

Zkoušel jsem stáhnout win 8 z internetu co funguje na UEFI (neboť jsem k notebooku nedostal dvd s win 8) a nabootovat ho na usb flash disk tak abych mohl spustit automatickou opravu což se mi taky povedlo ale bohužel mi automatická oprava vyhazuje hlášku : spouštěcí systém nelze opravit.Tak jsem zkusil dát možnost vrátit počítač do továrního nastavení což taky nejde neboť to vyhazuje hlášku : Počítač se nedá obnovit do továrního nastavení.Chybí požadovaný oddíl jednotky.
Zkoušel jsem ostatní volby co tam byly bohužel ani jedna nefungovala.

Četl jsem někde na internetu že by to mohlo být tím že mi odešel HDD a tak se zde ptám zda by se ještě něco dalo udělat před tím než to pošlu někam k msi do opravy.

Předem děkuji za odpověď.

Trebuchet3875
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém se spuštění windows 8.1

#2 Příspěvek od Trebuchet3875 »

Tak je nakonec poškozeńy HDD takže můžete locknout.

Zamčeno