Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
cerna obrazovka
Moderátor: Moderátoři
cerna obrazovka
Ahoj, presne pred rokem jsem si koupil v datartu notebook HP Pavilion a dnes vecer po odinstalovani a nahlem restartovani zkusebni verze avast ze stranky stahuj.cz naskocila cerna obrazovka a nemohl jsem se dostat na plochu, videl jsem pouze kurzor mysi a na kombinaci ctrl alt delete jsem mohl otevrit spravce uloh, prepnout uzivatele, odhlasit atd. ale po kliknuti na uzivatele hned pokazde naskocila cerna obrazovka, trvalo asi tak pul hodiny nez jsem se konecne dostal na plochu, notebook se mi zda pomalejsi a pri nabehnuti na plochu vyskakuje tahle chybova hlaska : c:/users/pc-hp.pavilion/appdata/roaming/newnet.me/negine.dll doslo k problemu.
Re: cerna obrazovka
Zdravim 
Tomuto nerozumim...
Dejte log z RSIT, at mam prehled, co vsechno v PC bezi - http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=130786

yourfrag píše:dnes vecer po odinstalovani a nahlem restartovani zkusebni verze avast ze stranky stahuj.cz

Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.