Ahoj,
mám win 8.1 a když jsem otevřel průzkumníka viděl jsem pod názvem mého disku bylo napsáno Umístěno v síti a pod tím byl název nějakého cizího uživatele. Tak jsem dvakrát zmáčkl odebrat zařízení a asi po 2 minutách to zmizelo. Tenhle cizí uživatel se mi ještě zobrazil v síti a tam už to smazat nejde v "multimediálních zařízeních" a v "počítačích". Mám modem od 02 a internet od místního poskytovatele wifi. Jde mi hlavně o to aby se někdo nedostal do souborů, nedávno jsem dal povolit sdílení disku, ale zase jsem to zrušil, nikdy před tím se mi nestalo že jsem viděl v síti název cizího počítače. Myslíte že se mi mohl dostat do souborů? Jak ho mám smazat aby se mi nezobrazoval v sítích ? Taky nechci aby se můj PC zobrazoval v cizích sítích. Jak je to vůbec možné že se mi tam zobrazil? V nastavení v sítích se vůbec nevyznám.
Díky za rady
/edit vypl jsem nastavení vyhledávat zařízení a obsah a už to zmizelo, ale teďka zase nemůžu pouštět videa s počítače na Smart TV.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Síťi- vidím cizí počítač
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Síťi- vidím cizí počítač
Zdravím!
Musíte zakázat sdílení v síti.
Musíte zakázat sdílení v síti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.