Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá obrazovka vírus
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Modrá obrazovka vírus
Zdravím vás neviem či mi niekto pomôže keďže neviem či to správne opíšem ale pokúsim sa.Dnes som sťahoval jeden program k hre a bol v ňom zrejme vírus keďže ako náhle som stiahol program musel som reštartovať notebook a keď som ho reštartoval tak notebook nabehlo že "vitajte"(ako to píše na začiatku windows 7) a ked už sa mala ist načítavať plocha zrazu iba modrá obrazovka ale nie taká ako býva zvyčajne že vám vypíše veľa textu.Práveže to bola taká slabo modrá obrazovka a žiadny text vydím myšku ale obrazovka je celá slabo modrá a normálne mi ide dať ctrl*alt*del aj mi nabehne všetko správca úloh len proste tá obrazovka je celá modrá nevidim svoje priečinky programy nič.Snáď som to dobre vysvetlil ale som dosť neschopný v tomto takže ak by sa našla dobrá duša čo by mi s týmto chcela pomôcť bol by som veľmi rád.A zabudol som povedať že som tu nový ak som niečo spravil zle alebo to dal do zlej sekcie veľmi sa ospravedľnujem.PROSIM VAS O POMOC.Ďakujem.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrá obrazovka vírus
Zdravím!
Je možné nastartovat do nouz. režimu?
Je možné nastartovat do nouz. režimu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.