Zdravím. Aj ja som naletel na tento antivirus a cleaner a komplikoval mi život cca mesiac. Stále sa mi zaplňal disk a mazal mi opakovacie body v XP angl. a tiež padalo mi WIFI. Zrušil mi IE, alebo to bol MS? Aj keď som ho odinštaloval tak niečo ostalo a stále hlási, keď niečo robím a mam pocit, že stále mi lezie niekto do PC. Wifi mi prestalo padať. Eset online scanerom som vymazal jeho "výrusy"? ale rezidentný sa nevymazal. Neviem ho zrušiť celkom. Nemám vhodný nástroj na zmazanie, aj keď som sa snažil niečo stiahnúť. Ostali mi adresáre iSafe a iolo-tento neviem určite či patrí k isafe niejaky firewall. A toto vypisal Eset online scaner: Win32/ELEX.AI potenciálne nechcená aplikácia nemo?no lie?i? . - nemožno liečiť. A zaujímavé sú tie otázniky - Ak dávam do Google - niečo hľadám napr slová s mäkčeňmi tak sa napíšu namiesto ň,š,č,ž,ě... otázniky, ak ich opravím už sa napíšu OK, ale pri prvotnom zadaní znaky-slová sú s mekčeňmi napísané správne a po enter v google riadku sa nastavia otázniky...druhýkrát ak opravím už nie - čo by to mohlo robiť?
Chcel som skúsiť iný antivírus, lebo Eset mi začal štrajkovať a nechcelsom ho už ďalej platiť, lebo aj keď som ho platil aj tak sa dostali výrusy a možno aj od provajdera - niekto sa tam hraje dlho som mu odolával, ale aj tak ma dostal!?... Firewall Esetu smart security mám v interaktivnom režime tak vidím čo odchádza aj prichádza a aj padne celý Eset - Hardware je 100% mám ešte jeden Disk, kde s ním na internet idem výnimočne a po skončení XP starostlivosti som nebol. Tuším , že aj Microsoft zohral rolu pri upgrade grafickej karty...Aby som kupil nový počítač aj Os nemám záujem. To čo robím plne vyhovuje XP!!! Bohužiaľ peniaze nerastú na strome.
Prosím Vás skúste mi poradiť s čím vymažem tie adresáre. Ďakujem. Dušan

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
YAC (Yet Another Cleaner) - Dušan1
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: YAC (Yet Another Cleaner) - Dušan1
Zdravim
Prispevek jsem Vam oddelil do samostatneho tematu, at se nam to neplete s predchozimi
Na uvod dejte log z FRST http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=133100