Dobrý den,
mám takový problém se souborem na externím disku a nevím, jestli to způsobil virus nebo co se stalo.
Na disku mám spoustu jiných věcí, ale ten t problém se týká konkrétně složky s fotkami z dovolené.
chtěl jsem je nahrát na internet, aby si je stáhli přátelé, se kterými jsem byl na dovolené, ale složka měla asi 2,8GB,
tak jsem se ji pokoušel zabalit a nahrát na uložto, jelikož to mělo trvat dlouho, nechal jsem spuštěné PC přes noc
a když jsem ráno přišel, místo fotek bylo USBC, na uložtu nic nebylo a já jsem přišel o všechno a nevím, co s tím.
Podle vlastností, má složka s fotkami 2,8 GB ale ve složce není nic jiného než USBC, které mi ukazuje 0 B.
Díky za odpověď nebo za radu, co s tím udělat Minator

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
soubor na externím disku USBC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: soubor na externím disku USBC
Zdravím,
zkuste použít nějaký programna obnovu smazaných fotek, třeba Rescuvu.
zkuste použít nějaký programna obnovu smazaných fotek, třeba Rescuvu.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.