Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zašifrovane soubory

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sonig
Návštěvník
Návštěvník

Zašifrovane soubory

#1 Příspěvek od Sonig »

Zdravím,mám takový problém..Nějakou blbou náhodou se mi dost do pc virus který mi soubory(asi zašifroval) nebo mají spíše koncovku .zasifrovane..Nevíte někdo jak to spravit nebo dá se s tím něco udělat?

vyosek
VIP
VIP

Re: Zašifrovane soubory

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Desifrovaci algortimus na tuto havet neni, ale je moznost soubory zkusit obnovit pres stinove kopie a dalsi moznosti - toto vsak nelze delat pres forum a je treba aby se na PC napojil odbornik a ten po diagnostice a stavu PC zhodnotil jestli soubory pujdou obnovit a pripadne toto provedl

:arrow: K reseni Vam mohu nabidnout nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět